IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

5 типа мъже, от които жените бягат като от огън

23 ноември 2011 15 58

Чудите се защо не можете да си хванете приятелка? Разпознавате ли се?

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Независимо колко са красиви или kолко елегантни изглеждат на пръв поглед, има определени мъже, които сякаш „са пръскани" с отрова против жени.

Не че са гадняри, лоши момчета, или разбивачи на сърца (всъщност жените си падат по току-що изброените и това могат да потвърдят хиляди случаи от историята), но тези пичове просто не се вписват в графата „годни за брак".

„Защо?", ще попитате вие. Защото, драги, когато стане въпрос за жени и мъжете, които харесват, нещата не опират до определени физически характеристики, а до стила на живот.

Макар и да звучи като соц лозунг, мъжът трябва да е стожер, ако не в реалността, то поне в очите на жената. Затова, вместо да се чудите защо поредната кучка ви е зарязала по скайпа, то хвърлете един поглед и прегледайте типовете мъже, от които жените се пазят като от огън. Случайно да се разпознавате?

1) Мъжът-дете

Той обича да чете комикси, играе си на всякакви игри, купува си ключодържател с фенер, който може да свети като лазерния меч на Дарт Вейдър. Постоянно виси в залата пред дарца и смята, че пицата на парче е една от най-важните групи храни.

Една или две изпълнени с веселба срещи с мъжа-дете може да са забавни, но тук има един генерален проблем – той не отива никъде. Зрелите хора имат зрели проблеми и се държат като такива. Е, не казваме че трябва да сте някакви сухари, които само зяпат телевизия и заспиват в девет, но дамите генерално харесват те да са децата и да имат някой, на който ще могат да се опрат. Ако сте мъж-дете, пораснете.

2) Шавливецът

Този мъж оглежда всяка движеща се жена в радиус от 500 метра. Намига на сервитьорката, оглежда мацката на спирката, усмихва се дяволито дори на съпругата на най-добрия си приятел. Шавливецът е доста неприятен за жените тип. Той кара момичето, с което е на среща да се чувства непълноценна и грозна. Естествено, всички мъже ще потвърдят, че тайничко се възхищават на красивите жени, но да се мяташ на всяка срещана пред погледа на момичето, което си извел? Човече, наистина ли?

Не стига, че е обидно, пък и достойнството ти отива на вятъра. Знаете ли, че в крайна сметка никой не иска да си легне именно с шавливеца? Защото той просто „не подбира", а жените мразят да се чувстват една от многото.

3. Скръндзата

Не е нужно жената да бъде квалифицирана като „меркантилна" или "златотърсачка", за да знае каква е разликата между пестеливия мъж и скръндзата.

Сещате се: той решава да я изведе на вечеря в ресторант, за който има ваучер от сайт за групово пазаруване. Води я на кино и небрежно прибира парите за билета, които тя му подава. Не оставя бакшиш на сервитьорката и си прибира и последната останала на масата стотинка.

Пичове, разберете едно: едно от нещата, които жените най-много мразят на света са стиснатите мъже. Веднага ги асоциират с егоисти, безчувствени и хора, които биха продали и майка си (или тях самите) за пари.

Наистина, мислите ли, че има здравомислеща жена, която би се обвързала с такъв човек?

Искате да си хванете гадже? Развържете кесиите най-после!

4. Техничарчето

Техничарчето винаги има най-новите и модерни джаджи. Най-якият нов модел телефон, спортен автомобил, който струва колкото апартамент, таблет с космически приложения. С други думи, този мъж се възхищава и обожава материалното. Мисли си, че е много як, като вози мадамите насам-натам и надува чисто новата си уредба за кола, но всъщност е жалък.

Първите две неща, които жената ще си помисли са: а) незрял и б) комплексар.

Затова, отидете ли на първа среща, зарежете Айфона и купете букет с цветя.

5. Маминото синче

Може би най-лошият и едновременно с това, най-разпространеният тип. Той е на 35, но това не му пречи още да живее при техните, въпреки че взима заплата, с която спокойно може да живее под наем и сам. Не знае за какво служат копчетата на пералнята, но за сметка на това, винаги намира своите дрехи изпрани и прилежно сгънати.

Води момичета у тях, но изобщо не се притеснява да има каже, че трябва да дойдат „утре, когато нашите отиват на вилата". Единственото му задължение у дома е да плати интернета и да изхвърли боклука, а как килимът става така чист понякога, за него е пълна мистерия.

Момчета, това е нелепо. Малко са жените, които доброволно ще започнат да ви учат как да бъдете мъже. Още по-малко са онези, които ще подемат безкрайната борба с майка ви за вашата обич. Стегнете се и се изнесете!

Автор - снимка

КоментариКоментари

krum.valeriev ( преди 12 години )
Явно са повече от 5 типовете.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Stepenwolf ( преди 12 години )
До mima55bg. Мила госпожо,другаде поставих аз акцентите в коментара си,затова ще оставя без отговор Вашия въпрос! Смятам ,че можете да си отговорите и сама.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
mima55bg ( преди 12 години )
Това,което е написано в статията е вярно.Според мен най-важното е младите хора - и мъже и жени трябва да се научат в доста ранна възраст да бъдат самостоятелни.Такива хора,които са свикнали да бъдат самостоятелни от малки /и повярвайте ми,не са малко/,не се вписват в горните категории.Защото,според мен самостоятелните хора се научават на доста неща,влючително и на тези,които липват на хората,описани в горните категории.а колкото до жените -според теб,Stepenwolf трябва ли жените да учат мъжете на навици,които трябва да са добили още от малки?Пример-да си мием сутрин зъбите или вечер преди лягане да си вземем душ/е, може и сутрин /?Мога да пиша още много в този контекст на мисли...Но мисля,че няма смисъл,защото има написани много статии,кой,какво и как.Но малко хора ги четат.И ако ги четат,се взират за правописни грешки/както и тук/ и много са малко хората,които се вникват в същината на написаното...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Stray ( преди 12 години )
Не мога да разбера как човек завършил прогимназия би нашравиил грешки като "дарца" и "уретба", но да се появи това в голямо онлайн списание, където би трябвало да има редактор и коректор е пълна излагация. Иначе в статията има верни неща, макар и много обобщени...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Stepenwolf ( преди 12 години )
"Малко са жените, които доброволно ще започнат да ви учат как да бъдете мъже"Малко са,защото те самите трябва да са се осъзнали като жени.А май в днешно време голяма част си остават на стадий непорастнали, малки момиченца,поне емоционално!Но стига с това.Смятам,че мъжете и жените взаимно трябва да се учат да бъдат Мъже и Жени.Това им е предначертано от природата-те трябва да се допълват,обичат,живеят в хармония,и дори да има противопоставяне и съперничество,то трябва да е добронамерено!В този ред на мисли,горната статия,макар и на пръв поглед вярна като наблюдение,си остава един каламбур-същите типове личности с някои промени могат с успех да бъдат наблюдавани и сред жените.И това е,защото преди да бъдем мъже и жени,на първо място сме хора!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
vkv ( преди 12 години )
Мартинче, Давам безплатни уроци по правопис и граматика, пиши ако те интересува.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар