IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Как се свалят жени онлайн

1 февруари 2012 11 45

С мерак!

Снимка: Dreamstime

Снимка: Dreamstime

Един от най-лесните и разпространени начини за запознанства в момента са социалните мрежи. Но това, че си скрит зад компютъра и нямаш пряк контакт с мацката, на която искаш да се харесаш, не означава, че си предпазен от грешки.
Ето ги и най-често допусканите грешки от мъжете по време на онлайн запознанствата с жени:

1. Вечно сам
Когато си правиш профил, внимавай какви снимки подбираш. Постарай се да има такива, на които си заобиколен от хора и си личи, че се забавляваш. Ако на всички фотоси си „вълк- единак" това веднага ще индикира на момичето, че имаш някакъв проблем или си прекалено самовлюбен.
Гледай да не качваш прекалено много снимки с различни жени, защото тя ще си каже: „типичния женкар".

2. Кофти снимки
Хвърли още едно око на снимките. Те са това, която хваща окото на жените. Постарай се да се покажеш в най-добра светлина – спретнат, усмихнат, чаровен...Може и да ти звучи прекалено, но момичетата се взират часове във фотосите ти, докато им пишеш и си изграждат представа за теб. Забрави за самоснимачката на телефона ти и за места като банята, плота, леглото... (обикновено тийнейджърките ги използват и вече са като нарицателно за смешни, самовлюбени хлапета).

3. Търся си ...
В мястото, където обясняваш „що за птица си" внимавай какво ще напишеш. Неща от сорта на : харесвам това, а не харесвам онова...или търся си еди каква си жена са доста отблъскващи за дамите. Опиши нещо интересно за себе си, което да подлежи на коментар и да провокира интерес. И обърни сериозно внимание на пунктуацията и граматиката. Неграмотното описание директно ще отклони женския интерес от твоята особа.

4. Напред с клишетата
Първите думи са като първо впечатление. Бъди оригинален с комплимент или по-нестандартен въпрос. „Откъде си?", „На колко години си", „Какво работиш" са въпроси, които могат да доведат до два отговора - „Ти не си ли ми разгледал профила?" или „Хайде пак се върнахме към лексикона". Използвай въображението си, така че да провокираш обратна връзка. Хуморът е чудесен начин за старт на разговор.

5. Зациклена комуникация в нета
След няколко разговора поискай да се чуете. Имейлите и онлайн чата дават конкретна представа, но ако интересът ти е действителен е време да изкараш общуването ви извън интернет. Телефонните разговори са крачка преди живата среща. Така че недей да губиш прекалено време само в чатене. В крайна сметка тя може да реши, че не искаш да я видиш щом не действаш по-агресивно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари

33 ( преди 12 години )
Интернет единствено за уговаряне на среща, всичко останало е глупаво , нереално и преди всичко неестествено
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
Az ( преди 12 години )
Повечето са *** комплексари, които в реалния свят не могат да си намерят жена, защото са глупави.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
s2000 ( преди 12 години )
da svaliash nqkoi po internet e basi maloumieto, az ne se doveryavam na muje, koito si tarsqt jeni po internet, bilo za vruzka, oshte pove4e ako e samo za seks...zna4i v deistvitelnost ima nqkakav problem s obshtuvaneto v realnia svqt
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар