IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Алесандра Амброзио остана само по вратовръзка

10 ноември 2014 16 01

Топмоделът се разголи за еротичното мъжко списание Lui

Снимка: LUI

Снимка: LUI

Дълги години Алесандра Амброзио е едно от емблематичните лица на Victoria’s Secret, но последната фотосесия с нейно участие изобщо не може да се нарече ангелска!

Няма как да бъде и по друг начин, имайки предвид, че красивата бразилка позира за новия брой на еротичното френско списание за големи момчета – Lui.

За щастие на многото мъже, които ще видят Алесандра, тя позира доста разголена, като на корицата дори остава само по вратовръзка! Фотосесията, заснета от фотографката Лиз Колинс, представя Амброзио като вдъхновение на модата от 70-те години на миналия век и разбира се, като жена, която няма да остави нито един мъж безразличен.

На по-голяма част от снимките бразилката позира гола от кръста нагоре, като основен акцент си остава мъжката вратовръзка, която покрива една много малка част от голото тяло на модела. Колко ли господа ще си мечтаят това да бъде точно тяхната вратовръзка?

Ако бързате да разберете дали няма да сте едни от тях, влезте в нашата галерия и разгледайте еротичните фотоси с Алесандра Амброзио за френското списание Lui.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари