IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 15 март

15 март 2024 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Преди да изхвърлите или разрушите нещо, помислете с какво ще го заместите, какво бихте поставили на негово място. Ще се почувствате неприятно, ако след действията си останете в празно пространство или сред развалини.

Телец

Ще се наложи доста да се постараете, за да си осигурите минута спокойствие и лично време. Ако околните все пак настояват и отказват да се съобразят с предпочитанията ви, може да се наложи да им ги заявите по-рязко и директно.

Близнаци

Ще успеете да осъществите замислите си, не само ако се появите на точното място в точния момент, но и ако успеете да привлечете вниманието на „точния“ човек. В интерес на истината, с присъщия ви чар, никак няма да ви е трудно.

Рак

Ще се наложи да се справите с проблем, който ви изглежда незначителен и по тази причина непрекъснато го оставяте на заден план. Няма да е особено приятно, но е за предпочитане повече да не го отлагате.

Лъв

Околните непрекъснато ще ви занимават със собствените си грижи, което означава, че ще ви отвличат вниманието към въпроси, нямащи нищо общо с вас. Реагирайте по начин, който няма да ви принуди да оставите работата си недовършена.

Дева

Непрекъснато ще получавате разни покани за присъствие на едно или друго събитие. Може да изглеждат интригуващи, но вероятността да се окажат отегчителни също не е за пренебрегване. Ако няма как да прецените полезността им, ще е по-добре да не се възползвате от предложенията.

Везни

Не позволявайте на околните да нахлуват в личното ви пространство и да въздействат върху решенията ви. Колкото сте по-самостоятелни, толкова по-добри резултати ще постигнете.

Скорпион

Проблемите съвсем няма да са толкова сложни, колкото ви изглеждат „на първо четене“. Дали ще се справите или не, зависи от избора ви на подход. Смисълът на затрудненията е да обогатите опита си.

Стрелец

Ненадейно може да се окажете в доста неблагоприятна ситуация. Ако можете, импровизирайте. Ако пък не ви идва наум никаква работеща идея, то спомнете си как са постъпвали другите при подобни обстоятелства.

Козирог

Дребна на глед случка или новина от медиите може да ви изпълни с мрачни мисли. Ако наистина ви харесва да се отдадете на подобни преживявания, то ще е най-добре да ограничите контактите. Ако пък искате да възстановите доброто настроение, включете се активно в неформалния живот на колектива.

Водолей

Намалете активността. Предложенията ви едва ли ще придобият популярност, което може да ви разочарова и ядоса. Ориентирайте се към изостанали и изоставени занимания. След като ги довършите, ще се почувствате някак свободни.

Риби

Темите, които събеседниците ви ще се опитват да обсъждат с вас, ще са диаметрално противоположни на темите, които всъщност ви интересуват. Намерете начин да се дистанцирате, за да не се стигне до разногласия и размяна на остри реплики, които при всички случаи ще влошат отношенията.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари