IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодии, които са напълно различни, но излъчват еднаква енергия

15 март 2024 17 30

Разберете кои знаци имат най-сходно излъчване, въпреки че са пълни с противоположности

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Въпреки че всяка зодия има свой собствен набор от уникални черти и характеристики, които я отличават от всички други, все пак астролозите смятат, че няколко зодиакални знака излъчват много подобна енергия, въпреки че като цяло притежават доста противоположни черти и си контрастират.

А ето и кои са двойките зодии, които са напълно различни, но излъчват сходна енергия:

Рак и Овен

Понякога Ракът може да изглежда като Овен, защото и двата знака са кардинални и обичат да командват другите. Докато Ракът е воден знак, а Овенът е огнен, общата нишка между тях е желанието им да са водеща сила не само в личния си живот, но и в този на близките си.

Раците понякога имат това темпераментно излъчване на огнения Овен – те хем са супер забавни, сладки и общителни, но в същото време могат да се ядосат лесно, да избухнат в гняв или да се нацупят с фасон.

Кардиналните знаци понякога се смятат за водещи в зодиака поради тяхното динамично и стремглаво поведение. Повечето астролози вярват, че кардиналните знаци са свързани с лидерски качества, с проактивно поведение, с това, че обичат да започват нещата и че правят всичко възможно да следват целите си и като цяло „нещата да се случват“. През повечето време кардиналните знаци действат бързо и не позволяват тревата да расте под краката им – точно в това си приличат и тези две зодии.

Стрелец и Скорпион

Стрелец и Скорпион, макар и съседни знаци, понякога могат да бъдат объркани един за друг. Обикновено и двете зодии са много магнетични и привлекателни в сексуален аспект, а освен това имат склонност да придобиват определено количество лична сила в живота.

Стрелецът обикновено е оптимист и се управлява от Юпитер, планетата на печалбата, мъдростта и експанзията. Скорпионът, от друга страна, се управлява от Марс и Плутон. Плутон предоставя много мощен тип по-тъмна енергия на Скорпион, докато Стрелец обикновено е весел, много любопитен и склонен към приключения.

Представителите и на двете зодии постоянно търсят отговори заради любопитните си умове и като цяло са философски настроени. Общото в излъчваната енергия на тези два зодиакални знака е безкрайната им жажда за знания, любопитството им към света и желанието им да изпитат всичко, което могат чрез образование и приключения, заедно с взаимоотношенията им с другите. И двете зодии ценят честността и лоялността и са напълно отблъснати от онези, които не притежават същите тези качества, особено честността.

Лъв и Близнаци

Докато Лъв е огнен знак, а Близнаци е въздушен, и двете зодии се интересуват от едни и същи неща като поп култура, социално общуване и до известна степен драма. И двата знака са изключително общителни, игриви и креативни и обикновено имат голям кръг от приятели и познати, с които обичат да прекарват времето си.

И двата знака обикновено са екстроверти и обичат да общуват открито с другите, докато поглъщат нови житейски преживявания. Често и двата знака се превръщат в душата на купона.

От негативна страна, и двете зодии са склонни да реагират много остро към онези, които не са на тяхна страна. Ако сте нелоялен към някоя от двете зодии, тя ще ви отреже и е под въпрос дали някога ще успеете да се помирите с този човек или пък да влезете обратно в неговия вътрешен кръг. И двата знака са злопаметни и рядко забравят, особено ако са били пренебрегнати или са третирани с неуважение. И представителите на Лъв, и тези на Близнаци имат бързи умове, интелигентни са и могат лесно да разберат фините нюанси по време на разговор или в дадена ситуация. Тоест не можете да ги заблудите лесно. 

За още новини от света на зодиите и звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари