IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 28 март

28 март 2024 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще можете да пробвате нещо ново – храна, метод на работа, уред. Не пропускайте възможността, ще ви подскаже какво трябва да промените в динамичния си стереотип, за да се почувствате по-добре.

Телец

Няколко приятни изненади ще ви покажат колко много радост може да има в дребните неща. Освен на настроението, ще се отразят и на вдъхновението ви.

Близнаци

Задълженията ви ще се окажат повече от обичайните и повече от предполагаемите. Не съжалявайте. Не само ще се справите, но и ще създадете стабилна основа за един от бъдещите си проекти.

Рак

Вероятно ще се наложи да направите непредвидени разходи. Прегледайте и разпределете внимателно бюджета си. Някои от набелязаните покупки могат да бъдат отложени.

Лъв

Силите ще ви стигнат за всичко, ако ги разпределите правилно и ако организирате работата си така, че да не „преливате от пусто в празно“. Вечерта предстои приятна новина или посещение, което ще ви зарадва.

Дева

Действайте последователно и не се съмнявайте в себе си. Не позволявайте на околните да въздействат върху решенията ви, особено ако сте решили да експериментирате с нови методи на работа.

Везни

С много срещи и разговори ще е наситен денят. Колкото и да сте общителни, интензивната комуникация може да ви изтощи. Посветете част от свободното време на любимите занимания и ще възстановите силите си.

Скорпион

Ще попаднете на нови възможности за професионално развитие или на изгодно предложение за допълнителна работа. Преди да се втурнете по дирите на предизвикателствата, преценете обективно физическото и психическото си състояние.

Стрелец

Част от събеседниците ви ще са слабо познати или изобщо непознати, но влиятелни. Може да се окажат и обидчиви, така че преценявайте внимателно действията и изказванията си. Няма да се почувствате добре, ако установите, че не сте спечелили симпатиите им.

Козирог

Енергетиката ви е леко нестабилна, но пък желанието да се справите с всичко набелязано ще я компенсира. Приемете, че имате повод да сте доволни от себе си, ако успеете да довършите всичко започнато.

Водолей

Изненадваща покана за среща с приятели ще ви зарадва и ентусиазира. Не я пропускайте, дори ако трябва да промените графика си. Преживяванията ще са неповторими.

Риби

Не предприемайте необмислени промени, които са ви хрумнали спонтанно и под влиянието на случайно събитие. Когато установите, че са били излишни, ще изпитате недоволство от самите себе си.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари