IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

3 тайни за жените и технологиите

20 декември 2013 08 27

Вижте кой е новият ви най-добър приятел

Снимка:Sony Xperia Z1

Снимка:Sony Xperia Z1

Живеем в digi век, по digi маниер. Съвсем не по правилата на играта, но винаги със стил. Твърди се, че жените не разбират от иновации и това няма да се промени. Е, тук не сме съгласни. Нали ние първи открихме и наложихме класиките в жанра – малката черна рокля, танца под дъжда, властта на аксесоарите. И винаги сме готови за нови открития. Прицелили сме се в категорията „перфектният смартфон“ и имаме блестящ претендент – Sony Xperia Z1. Време е да проверим дали „най-доброто от Sony“ е най-доброто за нас. Буквално.

Малката черна рокля сред смартфоните

Когато жена говори за смартфон, тя всъщност има предвид „изящество в технологична джаджа“. С впечатляващия си OmniBalance дизайн, Xperia Z1 се превръща в „малката черна рокля сред смартфоните“ – винаги на мода и... по мярка. Прецизната му изработка от стъкло и алуминий го превръщат в най-елегантния завършек на дланта. В списъка на всяка дама, наред с Haute couture моделите на Manolo Blahnik и Vivienn Westwood, винаги има място за топ технологичен тренд, с който по безспорен начин да демонстрира най-изискан вкус. Споменахме ли уникалния TRILUMINOS дисплей с богата палитра от естествени цветове, с който „Все едно си там“ приема нови визуални измерения.

Снимка: Sony Xperia Z1

Колко пъти, дами, ни се е налагало да доказваме, че освен да изглеждаме, можем и да съдържаме? Е, в това отношение Xperia Z1 отново безапелационно застава до нас. Той разполага с всички функции, които очакваме от един умен телефон. Оборудван е с мощен процесор за гладко опериране, скорост и неподозирана издръжливост на батерията. Иначе казано, използваме го „на бързи обороти“ и на високи токчета, по предназначение и за забавление, от сутрин до вечер.

Танцът под дъжда – в сегашно време

Романтиката доказано е привилегия на нежния пол. Това не означава, че сме спрели да се стремим към съвършенството и в това отношение. Ако преди години „танц под дъжда“ завършваше с трепетен разказ, днес с Xperia Z1 можем да си позволим много повече. Поднасяме ви поредната изненада – с Xperia Z1 могат да паднат всички забрани и задръжки за „танц под дъжда“, защото той е абсолютно водоустойчив. Да, правилно сте разбрали – няма да изпуснете обаждането му, докато сте под душа, ще получите SMS-а му, дори да плувате в басейн и можете просто да го измиете с вода, а след това веднага да проверите пощата си. И не само. Sony интегрира най-доброто от опита си при фотоапаратите и камерите в 27мм G обектив, с който можем да запечатаме онези мигове, които ни карат да изтръпваме, да (се) обичаме, да летим. 20,7MP, сензор за изображения Exmor RS for mobile и BIONZ for mobile процесор за обработка на кадрите пък ни гарантират ярки и ясни спомени.

Снимка: Sony Xperia Z1

Малки аксесоари с голям характер

Diamonds are forever, но момичетата си имат нов „най-добър приятел“. Защо ли? Те просто разбират и от детайли, и от акценти. А Xperia Z1 им дава всичко това – малки аксесоари с голям характер. Иновативните съпътстващи продукти на Z1 наброяват 100 и вече са новия „must have“ списък за всяка дама, която обича да е по последен писък на технологичната мода.

Снимка: Sony Xperia Z1

Той е силен и стилен – като нас – и с не по-малко впечатляващо представяне. Xperia Z1 е новата класика в жанра. Но, Shht!, това е тайна само за жени.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Господинова

КоментариКоментари