IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

8 знака, че сте супер разхвърляна

20 ноември 2014 12 01

Вижте дали ще се познаете

Снимка: outnow.ch

Снимка: outnow.ch

Една жена може да бъде много разхвърляна и да живее в абсолютен хаос, но това да не я прави мърла. Тя може да държи много на личната си хигиена, но просто да е творчески неорганизирана.

Ето и 8 признака, които ще ви подскажат, че и вие обичате да живеете в бъркотия:

1. Всичко, което ви трябва, винаги се намира в радиуса на вашите ръце.

Ако всичките ви важни вещи са на една ръка разстояние от леглото ви – стари списания, бутилка с вода, компютър, слушалки, дистанционни, пепелник, халат и т. н., значи спалнята ви не е елегантно подредена, но пък може би вие се чувствате удобно в нея.

2. Вие имате добра хигиена, но просто никога не подреждате.

Вие може да живеете в каша, но все пак редовно почиствате жизненото си пространство – просто не обичате да подреждате вещите си. Това, че сте разхвърляна не значи, че ви допада да стоите в мръсотия. Има разлика.

3. Всъщност смятате, че подреждането не е ефективно.

Има хора, които смятат, че намират вещите и дрехите си по-лесно и бързо, когато те са извадени извън шкафовете и гардеробите и, например, висят по закачалки, столове и т. н. Това те смятат за истинска ефективност!

4. Дрехите ви винаги са намачкани в стил гръндж.

Разхвърляните хора обикновено са непукисти по отношение на простиране, гладене и сгъване на дрехите и затова се носят в измачкани тоалети. Това обаче просто не ги интересува, защото и видът им е леко арт или гръндж.

5. Вие сте единствената, която знае кое къде стои.

Разхвърляните хора всъщност знаят много добре къде стоят вещите им и редът по-скоро ги обърква. Ако се случи майка им, съквартирантът им или гаджето им да им подредят нещата, те изпадат в ужас.

6. Не виждате смисъл да си оправяте леглото.

Ако мразите да си оправяте леглото, значи не сте от най-подредените хора. Вие смятате, че няма никакъв смисъл да си оправяте чаршафите сутрин и да си губите времето, като само след няколко часа пак ще ги намачкате.

7. Бюрото ви е свещено място.

Бюрото ви сигурно е ваше светилище, в което само вие можете да се оправите. Вероятно върху него се събира история от поне три години – картички, книги, документи, учебници и т. н. Какво пък, може да не сте подредена личност, но поне не си губите или изхвърляте вещите. Все пак те са вашата история!

8. Понякога не можете да видите пода от вещите си.

Ако често ви се случва да не можете да видите пода на стаята си, тъй като той е затрупан с вещи и дрехи, значи вие сте един много практичен човек. Като се замислите подът е с много по-голям обем и повърхност от всички видове гардероби и чекмеджета!

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари

Битието ме шлифова т ( преди 9 години )
През уикенда сгъвам, но през седмицата е безсмислено е да си губя времето - безумие е да имам 2-3 часа свободно време, най-хубавата част от деня ми, и да ги изгубя в подреждане на дрехите си.А леглото винаги е готово да приеме умореното ми тяло и...никога не ми натяква, че не е оправено...:-)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
хи, хи ( преди 9 години )
Страхотна статия е написал телефонния техник, който отваря вратите на стаи (като спалнята, в която досъхва пране и на пода е поредната порция за пералнята) в които не е допуснат :)))Също като съседката от четвъртия етаж, която идваше да проучва съдържанието на шкафовете ни, за да може цялото им семейство да има "духовна храна" и да е интересно на "обществото", като ни коментира. Сега въпросната работи като социален работник :))))))) в градчето, в което градоначалника държал стените да са прозрачни. Чудесна следа и потвърждение!Благодаря ;)
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар