IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Защо жените не искат да излизат със самотни татковци?

5 юни 2015 10 01

10 основателни причини

Снимка; outnow.ch

Снимка; outnow.ch

Ентусиазмът на много жени по отношение на даден мъж се изпарява на секундата, в която те разберат, че човекът е разведен и има дете/деца.

Има много причини, които карат дамите да се колебаят, дали искат да се обвържат с мъж, който вече е имал семейство и... се е провалил в начинанието. Някои от мотивите им са разбираеми, други са малко смешни и егоистични, но са факт.

Ето и топ 10 на причините, заради които жените не обичат да излизат със самотни татковци:

1. Мама винаги съществува

Дори мъжът да е разведен, има ли деца, той винаги ще продължава да поддържа връзка с бившата си съпруга и ще говори за нея. На всичкото отгоре и децата му редовно ще споменават майка си, дори когато новата жена на татко е наоколо. Фактът, че в живота им вечно ще има „друга жена“, генерално притеснява жените, които започват връзка с разведен мъж с деца.

2. Мама винаги е номер 1

Ако вашият настоящ партньор е разведен и има дете/деца, то значи вече знаете, че не можете да се конкурирате с майката на въпросните деца. Когато децата имат концерт или състезание – вие ще си оставате вкъщи, а майка им ще бъде в публиката, дори вие да се грижите за децата редовно. Това ще ви кара да чувствате едно вечно спотаено негодувание.

3. Някои жени не обичат ролята на детегледачка

Ако майката на децата на половинката ви си има свой собствен живот и нов приятел, тя ще иска да оставя децата по-често при баща им, тоест при вас. Това значи, че вие редовно вечер ще трябва да влизате в ролята на грижовната мащеха, вместо да излизате на срещи с любимия си.

4. Всяка жена иска бъдещото й дете да е първородно

Повечето жени мечтаят да преминат заедно и през различните етапи на бременността и родителството със своя партньор. Затова няма да им е приятно, че той вече е минал по този път и нищо не му се струва толкова невероятно. Той просто вече е преживял веднъж първата дума, първата стъпка, първото зъбче на детето и подхожда към тези събития с далеч по-малък ентусиазъм.

5. Никоя жена не иска да бъде сравнявана с друга, особено в ролята на майка

Ако все пак решите да родите дете на мъж, който вече има дете/деца от първия си брак/от предишна връзка, то вие няма да успеете да избягате от сравненията с бившата му жена. Тя ще е гледала децата му по определен начин и той ще го споменава, а вас това ще ви дразни, защото ще искате вашите майчински умения да са ценени най-високо. Дори ако той критикува бившата си, вие пак ще се ядосвате, когато вмъква името ѝ в разговорите ви за вашите собствени деца.

6. Жените възприемат разведените мъже като повредена стока

Логично е една жена да иска да бъде единствена и неповторима за половинката си, но ако тя излиза с разведен мъж с деца, това няма как да стане. Този човек вече ще носи своя емоционален багаж от проваленото си семейство и това ще е реалност, с която втората жена ще трябва да се примири. Провалът на една връзка оставя много неразрешени въпроси след себе си. Именно затова, ако вие сте в позицията на втората съпруга, вие никога няма да можете да бъдете сигурна, дали партньорът ви е преодолял травмата от миналото.

7. Подобна връзка е ограничаваща

Ако половинката ви вече има деца, вие няма да можете да сте напълно свободни да правите каквото си искате – да действате щуро и спонтанно.

8. Всяка жена иска цялото внимание за себе си

През първия етап на всяка връзка, партньорите искат да са нонстоп заедно. Ако обаче любимият ви има деца, той ще трябва да разделя времето си между вас и тях. Той никога няма да може да се съсредоточи напълно върху вас и тази конкуренция за време, обич и внимание ще се превърне в проблем.

9. Жената иска голямо семейство и няколко собствени деца

Ако смятате да раждате повече деца, не се обвързвайте с разведен мъж, който вече има наследници. Дори да се навие да има още едно дете, той едва ли ще е готов за повече – и емоционално, и финансово. Ако стартирате семейния си живот като мащеха, едва ли ще имате много биологични деца, дори такъв да е бил планът ви.

10. Жената изобщо не иска деца към този момент

Най-очевидната причина една жена да не иска да се обвързва с мъж с деца, е ако самата тя се отегчава от малчуганите и като цяло, ако все още няма майчински инстинкти. Да, има жени, които не обичат деца, особено чужди. Може би един ден тези дами също ще станат добри майки, но на този етап от живота си, те просто се изнервят от деца наоколо.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари