IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вижте хотела, в който отседнаха младоженците Анистън и Теру

9 август 2015 07 01

Той се намира в Бора Бора

Снимка: dailymail.co.uk

Снимка: dailymail.co.uk

Дженифър Анистън и Джъстин Теру заминаха на меден месец в Бора Бора.

Двойката кацна на острова в четвъртък, ден след тяхната супер тайна сватба в имението им в Бел Еър. Те отседнаха в луксозния петзвезден комплекс "Four Seasons", където ще отбележат и 44-ия рожден ден на Джъстин, който се пада на 10 август. Именно на тази дата преди 3 години двамата се сгодиха.

Бора Бора от години е считана за една от най-романтичните дестинации в света. Това е едно изключително спокойно, идилично и уединено кътче с невероятна природа.

Явно младоженците имат сантиментална връзка с този остров във Френска Полинезия, тъй като тук празнуваха втората годишнина от годежа си, през август миналата година.

Цените на къщичките в комплекса започват от над $ 1500 на вечер и повечето от тях си имат собствено джакузи на терасата.

Бунгалата осигуряват интимна обстановка, заобиколени са от уникална тишина и спокойствие, а от верандите им разкрива изглед към тюркоазено синята лагуна. Освен това хотелът разполага с прекрасен частен плаж, с луксозен инфинити басейн, с тенис кортове, СПА център и др.

"The Four Seasons Resort" е разположен на Point Matira в Бора Бора, който бешe избран за "най-добрия остров в света" от американските медии през 2012 г.

Звездната двойка ще може да се наслади още на дейности като гмуркане с шнорхел и състезания с водни скутери.

Вижте снимки на идиличния курорт в галерията ни!

Джъстин и Дженифър; Снимка: Vanity Fair

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари