IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

8 личностни черти на хората, родени през октомври

1 октомври 2015 11 32

Какви са характеристиките на родените през 10-ия месец от годината

Кейти Пери е родена на 25 октомври; Снимка: Getty Images

Кейти Пери е родена на 25 октомври; Снимка: Getty Images

Всеки месец е абсолютно различен по свой собствен начин и е свързан с празници, нови събития и явления. По същия начин хората, които се раждат в един или друг месец от годината, може да имат различни, уникални черти на характера.

Месец октомври се управлява от планетата Венера. Обикновено родените през 10-ия месец на годината личности са силно мотивирани от желанието си за справедливост и хармония във всички области на живота.

Те са миротворци, които искат да успеят в кариерата си. За съжаление те рядко се учат от грешките си.

Ето и 8 характеристики на хората, родени през октомври:

1. Те са харизматични

Това е качество, характерно за хората, родени през октомври. Наистина, тяхната харизма и очарование са в изобилие. Те са магнетични личности, които печелят много последователи и фенове, затова трябва да се замислите, преди да им противоречите. Хората, родени през октомври са много уверени и често стават обект на завист заради това.

2. Те са романтични

Хората, родени през октомври са родени романтици. Те са много привлекателни за противоположния пол и могат лесно да спечелят всеки със своето сладкодумие. Ако вашият партньор е роден през октомври, вие сте късметлия, защото той ще ви обича вечно. Тези хора са лоялни в любовта.

3. Те притежават емоционална интелигентност

Тези, които празнуват рождените си дни през октомври, са много надарени от гледна точка на емоционална интелигентност. Те съзнават собствените си емоции, имат социални умения и притежават емпатия.

4. Те обичат мира

Тези хора обичат мира и затова се чувстват по-добре в по-спокойна, тиха среда. Поради тази своя черта, те рядко повишават тон и почти никога не губят самообладание. Те могат да намерят допирни точки с почти всеки един човек.

5. Те са гостоприемни

Хората, които са родени през октомври, са известни със своята грижовност и гостоприемство. Те са много учтиви освен това.

6. Те са оптимисти

Тези хора никога не губят надежда и продължават да се опитват отново и отново да постигнат целите си. Техният оптимизъм е изключително заразен и затова те са добри ръководители на екипи, тъй като могат да мотивират останалите с положителната си енергия и нагласа.

7. Те са приятелски настроени

Хората, родени през октомври, са много приятелски настроени дори към непознатите. Затова те могат да намерят нови приятели, където и да отидат.

8. Те са ориентирани към постижения

Родените през октомври са известни с това, че са амбициозни и работливи. Те никога не оставят нищо по средата и изпълняват всяка своя задача докрай, без значение колко трудна е тя.

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари