IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Христо Янев и Павел Владимиров откриха турнира по футбол на Holiday Heroes

3 октомври 2015 10 53

Христо Янев и Павел Владимиров откриха турнира по футбол на Holiday Heroes

16 отбора, представители на социално отговорни компании се включват в състезанието под мотото „Спортувай с мисия“, за да могат 5 000 семейства в нужда да посрещнат Коледа 2015 с пълна празнична трапеза.

Чаровните танцьорки от балет „Фейм“ впечатлиха всички присъстващи със стилното си изпълнение по време на откриването.

Един от любимите телевизионни водещи от малкия екран, Павел Владимиров, стана водещ на церемонията по откриване на благотворителния турнир и зареди присъстващите с много настроение за предстоящите срещи.

Сред специалните гости беше и треньорът на ЦСКА и посланик на Holiday Heroes – Христо Янев. Ден преди важния мач на армейците, бившият футболист уважи събитието, за да подкрепи каузата на Празничните герои. Освен че приветства участниците и им пожела успех в турнира, именно той изтегли и жребия, който разпредели отборите в четири групи.

Груповите фази ще се играят до края на деня, а утре ще продължат финалите.

В 16 часа в събота, на игрищата на „Мусагеница спорт“ излезе и „Отборът на сърцето“. Едни от най-популярните личности в България ще направят демонстративен мач, в подкрепа на каузата на празничните герои – хиляди семейства в нужда да посрещнат тази Коледа с пълна празнична трапеза.

Автор - снимка
Автор на статията:
Мария Дуковска

КоментариКоментари