IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Деца ще помагат на семейства в нужда с мартеници

10 февруари 2016 14 00

Благотворителна акция на Holiday Heroes под мотото „Не е нужно да си голям, за да помогнеш!“

Снимка: Holiday Heroes

Снимка: Holiday Heroes

За втори път Holiday Heroes и SKANDAL Kids организират благотворителна акция под мотото „Не е нужно да си голям, за да помогнеш!“ и канят малчуганите да им даряват ръчно изработени мартеници.

Подготовката на великденската кампания на Holiday Heroes е в разгара си. Както винаги, празничните герои са подготвили интересна и занимателна инициатива, в която да привлекат и най-малките добротворци.

„Не е нужно да си голям, за да помогнеш“ е мотото на акцията, а в нея могат да се включат и малки, и големи.

Само трябва да изработят мартеница и да я донесат в магазин на SCANDAL Kids в София или Бургас до 29-ти февруари.

Дарените мартеници ще се продават до 6 март 2016 г. в магазините Scandal, Guess, Desigual, Fusion, Liu Jo, Pepe Jeans, GAS, Ymamay, Scandal Kids, а всички събрани средства ще се използват за закупуването на хранителни продукти, които да станат част от празничните пакети на Holiday Heroes за Великден 2016.

Благотворителната акция за изработка на мартеници е втората съвместна инициатива на Holiday Heroes и Scandal Kids, под мотото „Не е нужно да си голям, за да помогнеш!“

За Коледа 2014, те организираха първата си инициатива, с която се опитаха да покажат на малчуганите и техните родители, че можеш да помагаш докато се забавляваш. Но и че добротворството се възпитава още от детството.

Всичко за инициативата следете тук.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари