IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 10 май

10 май 2024 08 50

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: iStock

Снимка: iStock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага дневен хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Преди да направите каквото и да било, преценете възможностите си, ситуацията, обезпечението и не коментирайте намеренията си. В противен случай рискувате да предизвикате сериозно недоволство у хората около себе си.

Телец

Постарайте се да се справите с финансови въпроси, които отдавна са на дневен ред, но все се правите, че „не ги забелязвате“. Отлагането няма да ги направи по-лесни.

Близнаци

Обичайно сте предразположени към приемане на чуждото мнение, но в днешния ден ще сте много по-настоятелни спрямо отстояване на вашето собствено. В крайна сметка, ако околните не се съгласят с твърденията ви, то си е техен проблем. Вие така или иначе ще осъществите замислите си.

Рак

Недоразуменията между вас и околните ще са резултат от собствената ви разсеяност. Нееднократно ще се оказва, че те ви казват едно, а вие разбирате съвсем друго и… ето ти повод за разправия. Изяснявайте смисъла на детайлите, за да не изпуснете ситуацията извън контрол, което винаги ви разваля настроението.

Лъв

Чувството ви за справедливост ще е по-силно от обикновено и то много повече спрямо накърняването на нечии чужди интереси, отколкото спрямо вашите собствени. Все пак, спомнете си вселенския закон за непоисканото добро, за да не стане така, че да ви се „отплатят“ за услугата с критика, вместо с похвала.

Дева

Аналитичното ви мислене ще е особено силно и ще стимулира далновидността ви. Заемете се с краткосрочните планове. Ако успеете да набележите правилно задачите и последователността на изпълнението им, реализацията няма да ви затрудни.

Везни

Мнението ви по повечето въпроси категорично ще се разминава с това на събеседниците. Не се поддавайте на изкушението да поучавате, съветвате и давате наставления, за които не са ви питали. Ще ви игнорират и ще попаднете в доста неудобна ситуация.

Скорпион

Прекалената принципност може да ви изиграе лоша шега. Не настоявайте на своето. Постарайте се да реагирате гъвкаво и то така, че да не засягате чужди интереси, но и да не отстъпвате от позициите си.

Стрелец

Овладейте ентусиазма и не бъдете максималисти. Със сигурност няма да осъществите прекалено амбициозните цели, но нищо не пречи да се насладите на малките радости, които при това ще са няколко.

Козирог

Преди да изречете това, което мислите, помислете какво всъщност ще говорите. Прекалената откровеност не е подходяща за всички слушатели и за броени секунди може да си създадете неизброими врагове.

Водолей

Преценявайте внимателно позицията, в която се намирате. Ако наскоро сте се опитали да помогнете за разрешаването на някакъв спор, вероятността отново да ви въвлекат в него е доста голяма. За предпочитане е да се оттеглите своевременно, за да не влезете в не съвсем благоприятната роля на „боксова круша“.

Риби

Темите, които се налага да обсъждате с близките си ще са доста проблематични и мнението ви никак няма да е синхронно. Опитате ли се да налагате собствените си концепции по силов път, обстановката ще се нажежи и ще стане още по-неприятна. Помислете за по-подходяща тактика.

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари