IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сиена Милър доведе 11-годишната си дъщеря на червения килим в Кан

20 май 2024 18 00

Ева Лонгория, Селена Гомес, Кейт Бланшет и още много други впечатлиха край Лазурния бряг

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Безспорно червеният килим в Кан е най-бляскавото място в този момент. Филмовият фестивал край Лазурния бряг събира на едно място звезди от цял свят, които демонстрират стил и елегантност, а някои от тях водят със себе си интересни придружители, които засилват още повече събитието.

Една от най-умилителните появи беше тази на Сиена Милър с 11-годишната ѝ дъщеря Марлоу. Двете дами присъстваха на премиерата на филма Horizon: An American Saga на Кевин Костнър, а към тях се присъедини и приятелят на Милър, Оли Грийн. Актрисата споделя дъщеря си с бившия си партньор Том Стъридж, с когото имаше връзка от 2011 до 2015 година. През януари тази година Милър роди и първата си рожба от 27-годишния Грийн, която също е момиченце.

Сиена милър

Снимка: Getty Images

За голямото събитие Сиена носеше красива полупрозрачна рокля в прашносиньо, която включваше и наметало. Тя комбинира елегантния тоалет със сиви токчета с каишки. Милър постоянно държеше или прегръщаше дъщеря си, която пък бе облечена в сладка розова рокличка с голяма панделка отпред. Двете позираха заедно с Оли Грийн, а в един момент Марлоу се обърна към камерите, за да им помаха, преди да влезе в залата, което предизвика бурни овации от фотографите и феновете.

Оли Грийн и Сиена Милър са романтично свързани от февруари 2022 година и направиха дебюта си като двойка месец по-късно на червения килим на партито на Vanity Fair след наградите „Оскар“. През декември миналата година двамата дадоха интервю за списание Vogue, в което говориха за възрастовата си разлика от 15 години. По думите им, те напълно разбират защо светът се шокира от връзката им, но са категорични, че помежду им няма нищо друго, освен любов и радост.

Сиена милър

Снимка: Getty Images

Предстоящият филм на Милър, Horizon, е режисиран и написан от Кевин Костнър. Историята проследява невероятното епично пътуване и експанзията на американския Запад преди и след Гражданската война.

„Между индианците, които са видели как земите им се колонизират, и онези, които са решени да се заселят там, понякога на всяка цена, се пише история. В една пищна фреска, в която се преплитат множество съдби, мечтите и надеждите се сблъскват с препятствия и жестокост, за да предложат кинематографичен спектакъл с изключителен обхват и емоционална дълбочина“, гласи официалното резюме на филма.

Сиена милър

Снимка: Getty Images

Милър влиза в ролята на пионерката Франсис Китридж, която е доведена в селището „Хоризонт“ от съпруга си. Към нея се присъединяват самият Кевин Костнър, Сам Уорингтън, Джейми Кембъл Боуър, Изабел Фухрман, Люк Уилсън и много други.

Кевин Костнър също се появи на червения килим преди премиерата на филма, като към него се присъединиха пет от седемте му деца. Около актьора се събраха 40-годишната Ани, 17-годишният Кейдън, 13-годишната Грейс, 37-годишната Лили и 15-годишният Хейс, като последният дори се появява на екран в Horizon заедно с баща си.

Кевин Костнър

Снимка: Getty Images

Преди премиерата Костнър заяви, че взима в Кан седем от жените, които са във филма, за да почете огромната им заслуга към проекта.

„Жените са причината тази държава да върви напред. Те често са били отвличани против волята им. Възползвали са се от тях, но те са показвали воля и устойчивост. Нямаше да мога да разкажа историята, освен ако не се фокусирах върху тях“, казва режисьорът. Той нарече Сиена Милър една от най-великите актриси на днешното време, описвайки я като много красива и невероятно талантлива.

Horizon: An American Saga получи 10-минутни овации на крака след премиерата си в Кан, което истински развълнува Костнър, който не успя да сдържи сълзите си. Той заяви в речта си, че никога няма да забрави преживяването, което е изпитал във Франция. „Извинявам се, че трябваше да пляскате толкова дълго за мен, за да разбера, че трябва да кажа нещо“, пошегува се Костнър.

Кевин Костнър

Снимка: Getty Images

Друг филм, който беше добре приет от публиката и критиците в Кан, бе Emilia Perez на Селена Гомес. След края му зрителите се изправиха и ръкопляскаха в продължение на 9 минути.

В лентата Гомес играе съпругата на страховития лидер на наркокартел Манитас, изигран от испанската актриса Карла София Гаскон, който търси Рита (Зоуи Салдана), за да му помогне тайно да завърши операция за смяна на пола, за да стане жена, когато наближава пенсионирането си от бизнеса. Филмът е разделен на четири действия и също така включва оригинални песни, изпълнявани от актьорския състав.

Селена Гомес

Снимка: Getty Images

Малко по-рано Гомес направи бляскава поява в Кан, обличайки се в кадифена рокля с бели бардо ръкави от Saint Laurents с токчета Santoni и колие от Bulgari.

Ето кои други дами и господа направиха впечатление на филмовия фестивал в Кан:

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари