IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нова любов след развода – Кевин Костнър отново е щастлив

11 декември 2023 10 50

Актьорът бе забелязан в опасна близост с певицата Джуъл

Снимки: Getty Images

Снимки: Getty Images

Има ли нова любов в живота на Кевин Костнър?

Това бе въпросът, който си задаваха феновете в социалните мрежи, след като се появиха снимки и видеа от последната изява на актьора, в които се вижда, че той е в опасна близост с певицата Джуъл. Повод за вълнението бяха материали, публикувани от сайта TMZ, от благотворително събитие, организирано от нейната фондация Inspiring Children. 

На снимките се вижда как Костнър е обвил ръцете си около Джуъл, зад която е седнал, докато изнася реч пред насъбралата се публика. Събитието бе проведено на остров Некер, собственост на Ричард Брансън, намиращ се на Вирджинските острови. И актьорът, и певицата не можеха да сдържат усмивките си, като видимо не се притесняваха, че връзката им ще излезе наяве. Ръцете на Костнър не напуснаха кръста на Джуъл, докато той говореше на микрофона. 

Актьорът е бил гост на благотворителния тенис турнир, но връзката му с певицата е много по-дълбока от професионалната. Източници, присъствали на събитието, казват пред TMZ, че романсът между двамата е сравнително нов. Те обаче са пристигнали заедно на острова седмица по-рано, за да прекарат малко повече време заедно, преди да се захванат с работни задължения. 

На 28 ноември Джуъл публикува прессъобщение за събитието, в което благодари специално на Кевин за помощта и за това, че се е съгласил да стане част от благотворителната галавечер. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PopCulture (@popculture)

„Кевин Костнър беше достатъчно мил, за да се превърне в ментор на нашите деца тази година. А сър Ричард беше своето естествено вдъхновяващо Аз, което също така играе доста подла игра на бесеница“, написа Джуъл под видео, включващо различни моменти от пътуването. 

Играта се обръща – отчуждената съпруга на Кевин Костнър ще трябва да му плати 14 хиляди долара

Ударите продължават – Кевин Костнър обвини бившата си съпруга в тормоз, тя – в укриване на финанси

Играта загрубява – Кевин Костнър обвини съпругата си в „изнудване от най-лошия тип“

Певицата уточни, че всяка година фондацията ѝ избира остров Некар за организирането на тенис турнир, за да помогне на нуждаещи се деца. Бившата професионална тенисистка, Южени Бушар, е една от известните личности, която присъства и помага за събирането на средства, като в същото време играе с децата. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jewel (@jewel)

Общата поява на Костнър и Джуъл идва, след като актьорът уреди развода си с Кристин Баумгартнер, за която бе женен 18 години. Двамата имат три деца – 16-годишния Кейдън, 14-годишния Хейс и 13-годишната Грейс. Кевин също така е баща на 39-годишната Ани, 37-годишната Лили и 35-годишния Джо, които споделя с бившата си съпруга Синди Силва, както и на 27-годишния Лиъм, който е от бившата му партньорка Бриджет Руни. 

Що се отнася до Джуъл, тя също е била семейна. 12-годишният ѝ син, Кейс, е от бившия ѝ съпруг Тай Мъри. Двамата се разделиха през 2014 година след 16-годишна връзка. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари