IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кевин Костнър официално се разведе и ще строи филмово студио

22 февруари 2024 14 40

Актьорът се отърва от бившата си съпруга

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Кевин Костнър и бившата му съпруга Кристин официално финализираха развода си. 

Според съдебните документи, бракът им е бил прекратен на 16 февруари, след като адвокатите на 49-годишната Кристин са подали молба, изискваща съдът в Санта Барбара да освободи двете страни от завършването на задължителен курс по съвместно попечителство. Костнър и бившата му съпруга вече се съгласиха да отглеждат децата си съвместно, като нито единият не предяви претенции за самостоятелно родителство. 

В изявление от септември месец, когато бе постигнато споразумение по голяма част от въпросите около развода, включително децата, представител на 69-годишния актьор заяви, че бившата двойка взаимно е взела решението да разреши всичките въпроси по бракоразводното дело приятелски и без допълнителен шум. 

Кристин подаде молба за развод на 1 май 2023 година след 18-годишен брак. В документите тя посочва като дата на раздялата 11 април. Двамата имат три деца – 16-годишния Кейдън, 15-годишния Хейс и 13-годишната Грейс. 

„С голяма тъга съобщаваме, че се появиха обстоятелства извън неговия контрол, които доведоха до това, че г-н Костнър трябва да участва в дело за разтрогване на брака“, каза представител на актьора по това време. 

Преди да уредят развода си, Кевин и Кристин се явиха няколко пъти в съда, за да се споразумеят по всички важни въпроси – от графика на изнасянето на Кристин от семейния дом в Санта Барбара до плащанията на детска издръжка от страна на Костнър. 

Играта се обръща – отчуждената съпруга на Кевин Костнър ще трябва да му плати 14 хиляди долара

Ударите продължават – Кевин Костнър обвини бившата си съпруга в тормоз, тя – в укриване на финанси

Двамата се срещат за кратко на голф игрище, докато той снима своята романтична комедия Tin Cup през 1996 година. Двойката започва да излиза две години по-късно, когато се срещат отново в ресторант. Женят се през 2004 година в ранчото на Костнър от 160 акра в Аспен. Младоженецът пристига с каруца, докато съпругата му идва на церемонията със зелен ретро камион. 

Това бе втори брак за Костнър. Преди това той беше женен за Синди Силва в продължение на 16 години. Бившата двойка се разведе през 1994 година и споделят грижите за три деца. Между развода и втория си брак Кевин излизаше за кратко с Бриджет Руни, от която има 27-годишен син Лиам. 

След като финализира и втория си развод, актьорът се захвана за работа, обмисляйки да построи собствено филмово студио

Множество издания съобщават, че 69-годишният Костнър строи чисто нова снимачна площадка в Сейнт Джордж, Юта, която ще носи името Territory Film Studios, намираща се на около 30 минути извън Националния парк Сион в Юта. Кметът на града, Мишел Рандъл, обяви плановете в неотдавнашно обръщение към гражданите, което произнесе миналия вторник. По думите му, първата копка трябва да бъде направена през пролетта или лятото в зависимост от скоростта на процесите за добиване на разрешителни за новия комплекс. 

Territory Film Studios планира да построи над 14 000 квадратни метра студийно пространство в индустриален комплекс близо до градското летище, включително ресторант с тематика „Кевин Костнър“, който също ще предлага кетъринг услуги. 

Костнър засне двата си предстоящи филма за дългоочакваната поредица Horizon: An American Saga в Юта. Първата част се очаква да излезе по кината на 28 юни, а продължението ще го видим през август. Според източници, актьорът е започнал да планира строенето на собствено студио, след като му е било трудно да намери места за заснемане на сцените. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари