IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Честито - Сиена Милър стана майка на момиченце

4 януари 2024 14 40

Това е второ дете за актрисата и първо от сегашния й приятел

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Сиена Милър посрещна новата година като майка на две деца. 

41-годишната актриса е родила момиченце, което е първото й дете от приятеля й Оли Грийн. Новината все още не е официално потвърдена от родителите, но те бяха забелязани да се разхождат с бебето из Лондон преди няколко дни. Детето бе добре закрепено към майка си чрез кафяво кенгуру, което закриваше лицето му и го предпазваше от студения въздух и вятър във великобританската столица. 

Милър очевидно забелязва фотографите, но не се притеснява от тях, като дори им се усмихва. С едната си ръка тя придържа дъщеричката си, а с другата държи така необходимото кафе, което вероятно е най-добрият й приятел в безсънните нощи след раждането. Актрисата е облечена с дънки с широки крачоли и дълго палто, докато Оли Грийн носи син панталон, сив шал и дълго синьо палто. 

Според Daiy Maily, кенгуруто, в което Милър е подсигурила бебето си, струва около 3300 паунда и е на дизайнерската марка Artipoppe. То е направено от коприна от викуня и черница. 

Сиена също така е майка на 11-годишната Марлоу, която споделя с бившия си съпруг Том Стъридж. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oli Green (@ooroosgreen)

По време на интервюто си с Vogue за декемврийския им брой, на чиято корица застана бременна, Милър сподели какво е чувството да роди на 40-годишна възраст, казвайки че има своите несигурности и притеснения. 

"Иска ми се да достигна до момента, в който да не чувствам нужда да се шегувам с това, че съм възрастна и ще раждам. Така показвам, че не се обиждам от шегите, които се отправят по мой адрес", каза тя пред списанието. 

Актрисата също така дискутира външния си вид на червения килим за събитието Vogue World през септември, когато носеше изрязана около корема рокля. Визията й предизвика смесени реакции в социалните мрежи, като едни потребители харесаха избора, докато други го сметнаха за твърде разголен и непристоен за една майка. 

Милър признава, че първоначално е била нервна да се появи по този начин пред камерите, но, когато вече облякла роклята и се видяла с нея в огледалото, всеки друг тоалет й се строил твърде скучен. "Ще пазя тези снимки до края на живота на детето си. Впечатляващо е да се бориш срещу собствените си предразсъдъци. Постоянно го правя", казва още майката на две деца. 

На 41: Сиена Милър е бременна с второто си дете

Сиена Милър: Джъд Лоу ме спаси от Харви Уайнстийн

Новината за втората бременност на актрисата се появи в социалните мрежи, след като тя бе забелязана на плажа в Ибиза, носейки кафяв бански от две части, с който показваше коремчето си. Преди това Милър бе забелязана да прекарва време на почивка в Сен Тропе заедно с 26-годишния Грийн. Двамата са заедно от 2022 година и не се притесняват да говорят за възрастовата си разлика и факта, че ще имат общо дете. 

През 2022 година Милър сподели пред списание ELLE, че е обсъдила темата с приятеля си и е замразила част от яйцеклетките си. По думите й, коментарите от страна на обществото за раждането в късна възраст са доста потискащи и жестоки. 

"Навърших 40 и замразих яйцеклетки. След като бях сериозно фокусирана върху необходимостта да имам още едно дете, си помислих, че ако се случи, ще се случи. Така този вид притеснение сякаш се изпари", каза Милър. 

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Дарена Найденова

КоментариКоментари