IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

За любовта няма закони: Бременната Сиена Милър позира с младия си любим за Vogue

14 декември 2023 14 30

Актрисата показва 11-годишната си дъщеря Марлоу и разкрива пола на второто си дете

Снимка: Getty Images

Снимка: Getty Images

Сиена Милър, която очаква второто си дете тази зима, показва своя корем в новия брой на списание Vogue, чиято корица краси. Фотосесията с британската актриса е дело на известната модна фотографка Ани Лейбовиц. В интервюто за  изданието бъдещата майка. разкрива пола на бебето и споделя, че това е непланирана бременност. Освен това тя позира със своята 11-годишна дъщеря Марлоу и с 27-годишния си приятел Оли Грийн.

41-годишната блондинка потвърждава, че очаква второ момиченце, което ще е първо за Грийн. Тя споделя Марлоу с бившия си годеник – актьорът Том Стъридж, който в момента е сгоден за модела Алекса Чънг.

На няколко кадъра Сиена позира заедно с Марлоу, която носи облекло на Zara, включващо голям пуловер в цвят слонова кост, плисирана карирана минипола и зелени гумени ботуши. 11-годишното момиче всъщност е „ветеран“ на Vogue, като направи своя дебют в списанието на възраст от две години за корицата на майка си от януари 2015 г.

Що се отнася до Милър, тя демонстрира набор от различни зашеметяващи облекла за бременни по време на снимките си, включително развяваща се червена рокля на Valentino, която носи в замечтана снимка на брега, и костюм на Dolce & Gabbana на райета, който носи разкопчан, за да покаже корема си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Блондинката също така позира влюбено с Грийн на тревиста поляна, а в интервюто заявява, че тяхната 14-годишна разлика във възрастта не се усеща. „Не мисля, че можете да издавате закони, когато става въпрос за любов“, категорична е Милър.

Тя разкрива и подробности около влюбването си в Оли. Двойката се срещна на парти за Хелоуин през 2021 г., организирано от общ приятел. Първоначално Сиена не желае да излезе на среща с младия мъж, който я кани неколкократно, но приятелката ѝ Емили Блънт я убеждава да му даде шанс.

Въпреки че двамата се целуват още на първата си среща, Сиена казва, че след това се е „оттеглила“, вярвайки, че връзката им „няма да стигне доникъде“. Въпреки това упоритата решителност на Оли в крайна сметка я убеждава, че между тях двамата може да има нещо по-сериозно.

Оли също е актьор и участва в сериала „Короната“ като Рупърт Финч, приятел от университета на принца и принцесата на Уелс, докато са учили в „Сейнт Андрюс“.

А относно въпроса дали не се притеснява, че някой ден той може да поиска да си намери някоя по-млада, тя просто казва: „За Оли важи същото – че може аз да поискам да бъда с някой по-възрастен.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Милър за първи път разкри бременността си през август, след като се появиха снимки на звездата, която гали корема си на плажа в Ибиса. Тя казва пред Vogue, че е била „изнервена от идеята“ да разголи корема си в модно облекло от две части на събитието на Vogue World през септември (на основната снимка), но по-късно била щастлива от дръзката си визия на червения килим.

Актрисата споделя още: „След като облякох този тоалет, вече всичко останало ми се струва скучно. Мисля си, че ще пазя тази снимка до края на живота си. Някак очарователно е да се бориш със собствените си предразсъдъци срещу себе си. Постоянно правя това“.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

За втората си бременност тя казва: „Първият път прекарах толкова много време в подготовка за раждането и изобщо не се замислих какво ще се случи, когато се прибера вкъщи с бебе. Сега поне знам какво е и не очаквам всеки аспект от бременността ми да е перфектен. Този път подхождам към преживяването различно – не оказвам натиск върху себе си.“

За още новини от света на звездите последвайте Tialoto в Instagram и харесайте страницата ни във Facebook

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари