IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 28 юни

28 юни 2016 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Вътрешното усещане за независимост и свобода на решенията ще ви въодушеви. Наистина ще имате възможност да действате самостоятелно, но ще постигнете още по-добри резултати, ако отчитате и чуждото мнение.

Телец

Следвайте интуицията си. Днес много лесно ще се справите с личните недоразумения. Вслушвайте се в мнението на любимия човек и, ако не сте съгласни, аргументирайте се без излишни емоции.

Близнаци

Каквото и да се случва днес, запазете спокойствие. Може да сте много тревожни, но никой не бива дори да подозира, че е така. Емоционалният изблик вероятно ще причини финансови загуби.

Рак

Настроението ви е нестабилно. Намалете контактите. Ако имате възможност да работите самостоятелно, то възползвайте се.

Лъв

Ще имате повод да преосмислите контактите си или някаква конкретна връзка. Мислете бързо, действайте смело. Разделете се с всичко, което ви пречи.

Дева

Ще се наложи да избирате „от две злини – по-малката“. Труден избор и демотивиращ. Важно е да намерите опорна точка, да уточните приоритетите си. Случаен разговор с приятел ще ви насочи към правилното решение.

Везни

Хората, с които ще се наложи да общувате днес ще ви заредят не само с противоречиви мисли, но и с противоречиви емоции. Постарайте се да не смесвате служебните отношения с личните предпочитания, ако искате да си свършите работата.

Скорпион

Прекалено сте стремителни. Желанието ви да свършите всичко и веднага може да създаде конфликтни ситуации с колегите или членовете на семейството. Помагайте, вместо да критикувате.

Стрелец

Много е възможно днес да се наложи да пътувате. Не се колебайте, така или иначе ви се иска да смените обстановката, това е добра възможност. Контролирайте желанието за създаване на нови запознанства, може да ви „налазят“ мошеници.

Козирог

Ще имате много работа, свързана с чужди финанси. Бъдете внимателни. Дори малка грешка може да предизвика сериозни загуби, за които ще получите още по-сериозни критики.

Водолей

Усещането за любов ви е обзело изцяло. При това без значение на каква възраст сте. Младите ще се стремят да получат любов, по-възрастните ще се потопят в спомени за нея. И едните, и другите ще се чувстват еднакво добре.

Риби

Вероятно ще се наложи да се справяте с твърде нестандартна ситуация в професионален план. Някой умишлено или от глупост ще възпрепятства работата ви. Не се конфронтирайте директно, човекът разчита на подкрепа и може да ви навреди.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари