IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Вдъхновяващо: Промяната на една детска усмивка

29 юли 2016 08 20

Когато пластичната хирургия е необходимост

Снимки: ofigenno

Снимки: ofigenno

Британката Ели Джоунс се е родила с тежка патология на челюстта, която е спряла да се развива, когато Ели е била 8-годишна, а неравните зъби започнали да я комплексират. Естествено, най-трудното за момичето било това, че нейните връстници я заглеждали постоянно, някои дори я обиждали.

И тук на помощ дошла съвременната медицина. Много жени се обръщат към пластичната хирургия за да променят външния си вид от едната суета. Независимо дали става въпрос за гърди, задни части, лифтинг на лицето.

В случая на Ели обаче тя била необходимост.

В продължение на 6 години Джоунс се превърнала в постоянна пациентка на челюстно-лицевия хирург Еми Вули. Резултатите не просто са видими.

Усмивката на Ели Джоунс е неузнаваема, самочувствието ѝ е на място, а самата тя твърди, че всички процедури и трудности, през които е минала, са я калили и като характер.

Вижте и вие как е изглеждало момичето преди и след хирургическите интервенции. Разликата наистина е огромна, а Ели се е превърнала в привлекателна девойка с ослепителна усмивка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари