IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 30 юли

30 юли 2016 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Енергетиката ви е леко нестабилна. Не са изключени непредвидени битови проблеми, изискващи доста време за преодоляване. Не ги отлагайте, няма да станат по-лесни.

Телец

Вашите задължения са си достатъчно, но и приятелите ще ви търсят за помощ. На моменти може да усетите лека умора или несигурност. Не се престаравайте излишно, повечето ситуации ще намерят решение без намесата ви.

Близнаци

Целта, която сте си поставили ви изглежда далечна и недостижима. Нямате ясна концепция и това ви безпокои. Споделете с приятел или с любимия човек. Ще ви подскаже поне първите стъпки.

Рак

Трудно ще се справите с личните проблеми. Не сте склонни на отстъпки, чувството ви за справедливост е изострено, колкото повече отстоявате правотата си, толкова повече ще задълбочавате противоречията.

Лъв

Намалете както деловите, така и личните контакти. По отношение на деловите е възможно партньорите да не разберат същността на идеите ви. По отношение на личните емоциите може да окажат обратен ефект.

Дева

Неутрален ден. Бихте се затруднили само, ако се наложи да обсъждате с роднините си въпрос, свързан с имущество. С всички останали задачи ще се справите без проблеми.

Везни

На работното място не са изключени разногласия, разделяне на враждуващи лагери и невъзможност да се работи самостоятелно. Дистанцирайте се и не давайте идеи как нещата биха могли да се оправят, за да не се прехвърлят негативите върху вас.

Скорпион

Въображението ви е в размах, използвайте го. Днес може да напреднете със стара задача или да поставите успешно начало на нов проект. И в двата случая резултатите ще са добри.

Стрелец

Добри предпоставки да поставите в ред собствените си мисли и личните отношения. Влюбените ще имат възможност да споделят чувствата си и да получат взаимност, а онези които искат да прекратят връзката си ще го постигнат по най-безболезнения начин.

Козирог

Резултатите от днешната ви работа не само ще ви удовлетворят, но и ще ви ентусиазират. Ще установите, че колкото сте по-натоварени, толкова по-добре се справяте. Споделете успехите с близките, създайте им някакво развлечение вечерта.

Водолей

Сравнително спокоен ден, ако не се броят отрицателните емоции, свързани с трафика. Действайте с равномерен ритъм и не се опитвайте да ръководите процесите. Наблюдателната позиция е за предпочитане.

Риби

Въздържайте се от реализация на лични търговски сделки. Покупките ви ще се окажат неудачни, с лошо качество или скрити дефекти. Продажбите няма да донесат очакваната печалба.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари