IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 30 август

30 август 2016 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева. 

Овен

Лек, но стабилен напредък в професионален план. Напълно може да разчитате на логичната мисъл и познанията си. В същото време личните отношения може да са нестабилни, но не е фатално. 

Телец

Опитват се да ви въвлекат в интрига. Не защитавайте ничия страна. Дистанцирайте се незабавно.

Близнаци

Сложен ден, сложни ситуации, трудни решения. Следвайте принципите си, за да не се чувствате засегнати по основни ваши схващания.

Рак

Пътуванията на дълги разстояния ще завършат благополучно. Може да разчитате на подкрепа от близките ви, но не и да злоупотребявате с търпението им.

Лъв

Намалете темпото. Намалете инициативата. Не са изключени непредвидени финансови разходи. 

Дева

Отдайте заслуженото на семейството си. Трудно ще се справите сами с уреждането на битовите проблеми. Желателно е да действате екипно.

Везни

Проявете предпазливост. Проявите на прекалено доверие или споделяне ще ви навредят. Мислете за себе си, но без прекалена идеализация.

Скорпион

Търсете информация. Възприемайте я, осъзнавайте я. Крайните резултати зависят от вас и можете да постигнете много.

Стрелец

Занимайте се с ежедневните дейности. В момент, когато усетите неувереност или дискомфорт просто сменете работата си. Ще е полезно.

Козирог

Някой се стреми да спечели вниманието ви. Проявете добро отношение, но без излишна ангажираност.

Водолей

Усещането за деня зависи от самите вас. Ако сте ориентирани към лични емоции денят ще ви е прекрасен. В професионален план – безразличен. Но при всички случаи проблеми не се очакват.

Риби

Имате нужда от социални контакти. Потърсете за събеседници близките или приятелите си. Общуването с колегите ще е по-сложно.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари