IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 3 декември

3 декември 2016 08 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Запазете спокойствие, ще има конфликтни ситуации. Съобразете се с мнението на близките си. Вероятно ще се усетите засегнати, но на този етап това е най-добрата тактика.

Телец

Ще се справите с въпрос, който ви интересува или чието решение ви е трудно. Изходът ще ви зарадва. Не е изключено да си организирате среща със стари приятели, която ще е много емоционална.

Близнаци

Ще преодолеете страховете си. Ще промените и плановете. Няма да е само по лични убеждения, а и под външно въздействие, което всъщност ще ви е от помощ.

Рак

Ориентирайте се към диалог при решаване на конфликтните ситуации. Подходящо е също така да уредите финансовите вземания и любовните спорове. Можете да уредите също затруднения, свързани с личния автомобил.

Лъв

Организирайте битовите въпроси у дома. Уговорките за бъдещи периоди, тържества и подобни засега е по-добре да отложите.

Дева

Имате достатъчно важни въпроси за решаване. Трябва да организирате предстоящите празници. Да разпределите работата. Да оформите подаръците. Действайте спокойно, разполагате с достатъчно време.

Везни

Страхотен ден именно, защото мислите не само за себе си. Събитията ще са толкова окуражаващи, че ще ви заредят с оптимизъм за дълго. Само не бъркайте оптимизма с идеализма.

Скорпион

Вълнуващ ден. Нови контакти, интересни теми. Следвайте обстоятелствата, но и не се отказвайте от идеите си.

Стрелец

Въздържайте се от прояви на щедрост. Финансовото ви състояние е нестабилно и не е желателно да давате пари назаем или да правите скъпи покупки.

Козирог

Мислите ви са ясни и конкретни. Знаете решението, но и знаете, че ще ви е трудно. Решението е свързано с личните или любовни отношения. Резултатът няма да ви хареса, но е по-добре да не отлагате.

Водолей

Не споделяйте плановете си. Дори не обсъждайте. В състояние сте в момент на ентусиазъм да поверите всяка тайна. Огромна грешка, която трябва да избегнете.

Риби

Прекалено много залагате на актуалната си любовна връзка. Всъщност, не е сигурно дали изобщо е любовна или е просто проучване на ситуацията. Не е изключено да преживеете поредното разочарование.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари