IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 19 януари

19 януари 2017 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Отстоявайте интересите си, но уважавайте и чуждите. Не си струва да привличате вниманието върху себе си днес. Действайте спокойно и съобразно физическите и психическите си възможности.

Телец

Ще се наложи активно да се включите в общата работа. Почти непрекъснато ще ви търсят за помощ, съдействие, консултация. Действайте последователно, а не хаотично.

Близнаци

Творческият ви потенциал е във възход. Дайте воля на въображението си. Днес е един от успешните ви дни – ще направите много с малко усилия.

Рак

Прекалено много впечатления, които ще затруднят концентрацията ви. Ориентирайте усилията си основно към дейности, свързани с дома, семейството и собственото ви здраве.

Лъв

Действайте активно и търсете актуална информация по всички въпроси, с които имате намерение да се заемете. Можете да разчитате на подкрепа, но без да злоупотребявате с чуждото търпение.

Дева

Крайният резултат зависи от умението ви да разпределяте ресурсите си и най-вече времето, с което разполагате. Не е изключено да получите допълнителни финансови приходи или пък да се справите с проблем, свързан с банкова институция.

Везни

Не се огъвайте пред затрудненията. Днес е много важно да отстоявате първоначалните си намерения. Няма да е лесно, но не е и невъзможно.

Скорпион

Лесно бихте се справили с юридически казус или нещо, изискващо създаване на ясен и точен алгоритъм за действие. При всички случаи имайте предвид и съекипниците си. Чуйте мнението им.

Стрелец

С доста неприятности ще е свързан днешният ден, но се постарайте да съхраните оптимизма си. Нали знаете, първо нещата трябва докрай да се развалят, за да може след това изцяло да се оправят.

Козирог

Следвайте старата мъдрост: три пъти мери`, един път режи`, особено що се отнася до личните отношения. Дребна случка може да ви образува сериозни нерви. Овладейте емоциите и не се хвърляйте презглава в авантюри.

Водолей

Не се опитвайте да изпреварвате събитията. Прекалено оптимистичните новини, които ще получите ще са по-скоро заблуждаващи. Струва си да обсъдите важните решения с близките или със специалисти, чието мнение уважавате.

Риби

Не се обвинявайте за чуждите нещастия. Няма как да помогнете на целия свят. Ако някой от близките ви не се чувства добре, то първо помислете дали прави достатъчно за себе си и после се хвърляйте в самарянски сюжети.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари