IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 17 февруари

17 февруари 2017 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Нищо няма да е каквото изглежда. Следвайте интуицията си. Не се доверявайте на очевидното, търсете информация по-задълбочено.

Телец

Намалете темпото и не се опитвайте да изпреварвате събитията. Рано е да споделяте и обсъждате идеите си, събеседниците няма да ви разберат. Въздържайте се от спонтанни реакции.

Близнаци

Изглежда странно, но настроението ви е по-скоро песимистично и реакциите – забавени. Не се вторачвайте в дреболии. За препоръчване е да отложите важните срещи и разговори и да се занимавате с добре познати дейности.

Рак

Занимайте се с кореспонденцията си и с подреждане на документите. Не налагайте мнението си, дори да се чувствате напълно сигурни в твърденията си. Обстановката у дома може да е леко конфликтна.

Лъв

Проявете предпазливост. Не е желателно да обсъждате теми, които са ви трудни или се чувствате недостатъчно подготвени. Част от днешните събития няма да ви харесат. Помислете дали не е време да промените начина си на работа.

Дева

По-добре е да не планирате интензивни срещи или служебно пътуване днес. Ако все пак се налага и няма как да промените обстоятелствата, то подгответе се за изненади. Впечатлителни сте и част от събитията може да ви засегнат по неприятен начин.

Везни

Ще е трудно, дори невъзможно да въздействате върху събитията. Постарайте се да следвате общата тенденция и да не участвате в публични изяви или спорове. Не приемайте обикновените жестове на внимание за нещо повече от проява на добро възпитание.

Скорпион

Лошите навици ще ви изиграят лоша шега. В желанието си да поддържате добро настроение и да проявите чувство за хумор може да оскърбите човек, на когото държите. Обмисляйте внимателно думите и реакциите си.

Стрелец

Ще разкриете или ще ви споделят тайна. Не се доверявайте преди да сте проверили информацията. Има някаква уловка, която може да ви създаде затруднения.

Козирог

Не разчитайте на чужди съвети или на чужд опит. Най-вероятно няма да пасне с вашия казус. Съчетавайте мислите и чувствата. Няма причини да не стигнете до правилното заключение.

Водолей

Мислите ви са доста разпилени. Моментът не е подходящ за усвояване на нова информация. Разностранните интереси може да попречат на контактите ви. Трудно ще намерите общ език със събеседниците си.

Риби

Контактите ще са интензивни и ще ви отнемат както време, така и енергия. Не е изключено да се разочаровате от приятел. Причината е, че очаквате твърде много, а всеки има своите грижи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари