IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любовен хороскоп за 24 февруари

24 февруари 2017 06 40

Какво ви очаква на интимния фронт според звездите

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Овен

Планетите са настроени добре към вас и днес сте в пълна хармония с вашия партньор. Родените в третата декада имат и допълнителен бонус – вечерта се очертава повече от гореща и ще бъдат осъществени всички сексуални фантазии. Все пак не разчитайте само на небесната подредба, а положете и усилия денят да се окаже наистина запомнящ се.

Телец

В рамките на целия ден ще ви обхваща постепенна леност, особено това се отнася до желанията ви и секса. Но не се разстройвайте, всичко е временно и зависи само от вас колко време ще трае. И спокойно може да наваксате. Родените в първата декада трябва да внимават, защото вродената им прикритост може да им изиграе лоша шега с партньора. Вечерта няма да бъде от незабравимите, най-добре е да я прекарате у дома. И дори да поиграете някоя „вредна“ игра на компютъра или плейстейшъна.

Близнаци

Тази вечер е подходяща да се развихрите и да разкриете в пълна степен вашето обаяние. Ще ви се удаде възможност да покорите сърцето на партньора или на желания от вас човек. Родените в първата декада могат да усетят завистливи погледи, но в крайна сметка нямате вина за доброто си настроение. Тази вечер се очертава интригуваща, а тези, които нямат партньор ще бъдат простреляни с любовна стрела. И няма да могат да скрият връхлитащите ги чувства.

Рак

Няколко дребни грешки могат да доведат до сериозен разрив с партньора ви. Трябва и да бъдете самокритични, тъй като в последните дни не отделяте много време за него. И това определено пречи на интимния ви живот. Напрежението се лекува най-добре със секс, затова се развихрете в спалнята – поне завършекът на деня да ви донесе удовлетворение.

Лъв

Постарайте се днес да не сте придирчиви към партньора си, защото това може да доведе до сериозни пререкания с край, който едва ли желаете. Родените през втората декада няма от какво да се притесняват, при тях всичко върви по мед и масло. И ги очаква весел креват, в който могат да прибавят и още един продукт – шоколад... Преди да достигнете до кулминацията у дома може да изкарате една приятна вечер в дискотека с приятели, която ще бъде прелюдия към още повече страст.

Дева

Днес не ви е лесно да намерите баланс във вашите преживявания. Постарайте се да се избавите от вредни привички и да акцентирате върху отношенията с любимия ви човек. Родените през третата декада трябва да запазят спокойствие през деня, независимо с какво ви сюрпризира той. Не само заради здравето, но и заради здравината на връзката ви. Ако човекът до вас е Скорпион, определено ще имате търкания, но се постарайте да ги изгладите. Вечерта е подходяща да облечете удобните дрехи и да отидете в любимия си клуб. Със сигурност ви очакват интересни нови запознанства.

Везни

Днес половинката ви ще си припомни в пълна степен защо е до вас. Пръскате чар и обаяние, на което не може да се устои. Ако пък сте сами – сега е моментът да излезете в приятна компания. Погледите ще са вперени във вас дори и на непознати. Имате всички шансове да завършите по незабравим начин деня с еротични преживявания. При това без никакви задръжки.

Скорпион

Самотните представители на знака ги очаква ден, изпълнен с нови преживявания. Включително и на любовния фронт. Интересът ви към приключения и завоевания обаче може да ви докара до неконтролируеми ситуации. Денят няма да е лек за родените през първата декада, които могат да осъзнаят, че очилата, през които гледат света, са твърде розови. И цветът няма нищо общо с еротиката. Вечерта е време да захвърлите всяка меланхолия и да разберете, че животът се случва днес, не утре.

Стрелец

Днес сте съсредоточени изцяло в това да доставяте удоволствие на партньора. В пълна степен това важи и за секса. Но все пак помислете и за своите потребности. Каквото поискате – ще ви се даде. Но пък ако решите да излизате в приятелска компания, тази вечер слезте на земята. Мечтаете да бъдете център на внимание с много фенове, но засега това е мираж. Карайте го по-скромно, имате достатъчно качества да изпъкнете без никакви усилия.

Козирог

Това е денят на Козирозите! Отличавате се с неизчерпаема сексуална енергия, която ще бъде канализирана в спалнята вечерта. С половинката ви очакват наистина бурни еротични преживявания, които ще помните дълго. Не е необходимо да поемате някакви ангажименти за вечерта с приятели, тъй като мислите ви така или иначе са превзети от Ерос и ще бъде загуба на време и емоции.

Водолей

Не се чувствате готови да отговорите на многобройните любовни предложения, особено в първата половина на деня. Ако сте родени в третата декада трябва да сте особено внимателни. Защото голяма част от ухажорите имат користни цели. Всъщност е най-добре да не вземате никакви съдбоносни решения на интимния фронт, защото всяко ще е грешно. Но пък това не значи, че вечерта трябва да посетите манастир, напротив. Излезте навън, забавлявайте се, неангажиращият секс също влиза в програмата.

Риби

В последно време партньорът до вас се отдалечава от горещите ви обятия. Нямате готов отговор защо се случва, но пък и няма повод за болезнена ревност. Тя няма да бъде добър съветник ако седнете да изяснявате отношенията си. Най-добре вечерта си организирайте минипразник с половинката, гръмнете едно шампанско. Ей така, без повод.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари