IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любовен хороскоп за 2 март

2 март 2017 06 40

Какво ви очаква на интимния фронт според звездите

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Овен

Днес ще се правите на недостъпни пред партньора си и ще демонстрирате безразлично поведение. Но пък може да съжалявате. Родените в третата декада, които са необвързани, трябва да бъдат внимателни. Пред очите ви има много представители на противоположния пол, които са леснодостъпни и няма да бъде никак лесно да вложите каквито и да е чувства или страст.

Телец

Трябва да вземете кратка почивка от еротичните игри и помисли. Денят дава предпоставки за повече размисъл и равносметки. Ако решите да се правите на добри любовници може да има засечки. Просто с Ерос днес сте скарани. Родените през втората декада са изправени пред дилема на любовния фронт, като решението трябва да бъде взето с разума, а не със сърцето. Вечерта излезте навън и разпуснете с приятели.

Близнаци

Днес ще намерите верния подход да разпалите страстта в половинката ви. Ще успеете да „засвирите“ на еротичната му струна, а вечерта ще бъде истински празник под егидата на Ерос. Можете да подгреете с приятелска компания, но не се вслушвайте в съвети, които касаят вашата връзка. Тя е само ваша и нейното развитие зависи само от двама души.

Рак

Вашите желания и страст могат да доведат до необичайни ситуации, в които Ерос ще се изяви с неудържима сила. Родените през първата декада са длъжни да се избавят от високомерието си, да освободят място на нежността. Вечерта се очертава повече от приятна, днес вие сте самата съвършеност и всички погледи са вперени във вас.

Лъв

Днес е подходящ ден да се отдадете на нови еротични игри с партньора. Звездите са благосклонни към вас и всичко, което опитате ще ви носи удовлетворение. Вечерта ще сте във вихъра си, а тишината в спалнята ще трае секунди. Разпалете страстите с открити разговори с партньора на тема секс и чудесата няма да закъснеят.

Дева

Звездите са зад вас днес във всяко отношение, включително и на интимния фронт. Подходящ момент да пофлиртувате с партньора като една прелюдия за незабравима вечер под чаршафите. Не е подходящо да прекарате вечерта навън, няма да ви донесе нищо положително.

Везни

Постарайте се да се избавите от вредни привички и да акцентирате върху отношенията с любимия ви човек. Родените през третата декада трябва да запазят спокойствие през деня, независимо с какво ви сюрпризира той. Не само заради здравето, но и заради здравината на връзката ви. Ако човекът до вас е Скорпион, определено ще имате търкания, но се постарайте да ги изгладите. Вечерта е подходяща да облечете удобните дрехи и да отидете в любимия си клуб. Със сигурност ви очакват интересни нови запознанства.

Скорпион

Няколко дребни грешки могат да доведат до сериозен разрив с партньора ви. Трябва и да бъдете самокритични, тъй като в последните дни не отделяте много време за него. И това определено пречи на интимния ви живот. Напрежението се лекува най-добре със секс, затова се развихрете в спалнята – поне завършекът на деня да ви донесе удовлетворение.

Стрелец

Отличавате се с неизчерпаема сексуална енергия, която ще бъде канализирана в спалнята вечерта. С половинката ви очакват наистина бурни еротични преживявания, които ще помните дълго. Не е необходимо да поемате някакви ангажименти за вечерта с приятели, тъй като мислите ви така или иначе са превзети от Ерос и ще бъде загуба на време и емоции.

Козирог

Тази вечер е подходяща да се развихрите и да разкриете в пълна степен вашето обаяние. Ще ви се удаде възможност да покорите сърцето на партньора или на желания от вас човек. Родените в първата декада могат да усетят завистливи погледи, но в крайна сметка нямате вина за доброто си настроение. Тази вечер се очертава интригуваща, а тези, които нямат партньор ще бъдат простреляни с любовна стрела. И няма да могат да скрият връхлитащите ги чувства.

Водолей

Звездите не предвиждат нищо особено за днешния ден на интимния фронт. Има затишие, но само от вас зависи дали е пред буря. Родените през първата декада трябва да отделят повече време на партньора си, един разговор може допълнително да заздрави връзката ви. Ако пък търсите подходящия човек и все още не сте го намерили – излезте и се забавлявайте тази вечер.

Риби

Днес няма да е най-приятният ви ден. С партньора ви имате проблеми под завивките, двамата сте неудовлетворени, и сега е моментът да изясните всичко помежду си. Постарайте се разговорът да премине спокойно – няма нещо, което да е неразрешимо. Вечерта едва ли ще ви е до купони, затова останете в компанията на любимия и хубав филм в домашна обстановка.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари