IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 2 март

2 март 2017 08 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Предимно с разни дреболии ще се занимавате днес. Не е изключено да се върнете към стари занимания. Не ги стартирайте отново, ако информационното ви ниво не е обновено.

Телец

Събитията ще са противоречиви. Не е изключено старите ви желания да бъдат възпрепятствани от нови условия. Нужна ви е помощ, за да преодолеете съмненията си.

Близнаци

Събитията ще ви накарат да се замислите. Може да смените една тактика с друга в рамките на служебните или личните отношения. Не си изграждайте прекалени претенции.

Рак

Ще научите нещо важно. Възползвайте се от момента. Вероятно ще имате възможност да преодолеете стар конфликт. Опитайте се да преодолеете дребнотемието.

Лъв

Не смесвайте личните отношения с професионалните. Почти през целия ден някой ще се опитва да търси съдействието ви или да лобира в нечия полза. Във ваш интерес е да се дистанцирате.

Дева

Ситуацията ви е ясна. Външните фактори и вътрешните ви възприятия са в пълен синхрон. В състояние сте да се справите успешно с всякакви практически проблеми.

Везни

Прегледайте финансовите си задължения. Прегледайте и поетите ангажименти. Имате неизпълнено обещание, за което ще ви потърсят сметка.

Скорпион

Можете да се справите с какъвто и да било конфликт, но само по пътя на диалога. Търсете взаимноизгодни решения. Колкото по-малко налагате мнението си, толкова по-добре.

Стрелец

Не смесвайте активността с хазартното начало. Обмисляйте действията и решенията си. Всяка грешна стъпка ще рикошира в резултатите след много кратко време.

Козирог

Нищо няма да ви затрудни. Ще се справяте с ежедневните задачи много лесно. Факт, който ще се отрази положително на самочувствието ви. Все пак, бъдете предпазливи.

Водолей

Имате нужда от спокойствие, тишина и уют. От вас зависи да си ги осигурите. Не бъдете прекалено взискателни към близките си. Те имат нужда от друг тип емоции. Просто се уединете.

Риби

Проявете практичност при реализиране на ежедневните задачи. Подхождайте към търговските сделки с лека подозрителност. По-добре да не купите нещо, отколкото да останете с усещането, че са ви измамили.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари