IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Любовният ви хороскоп за 7 март

7 март 2017 08 00

Вижте какво ви очаква днес на любовния фронт

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Овен

Очаква ви незабравим ден, наситен с много преживявания, включително и в интимен план. У вас има някакви опасения, че можете да нарушите хармонията с партньора ви, но те са напразни. Ако изживявате труден момент, не се предавайте и всичко ще се върне в релсите. Вечерта прекарайте в домашна обстановка с човека до вас. Заложете на релакса и взаимното удоволствие.

Телец

Днес ще бъде истински еротичен празник за вас, особено ако партньорът ви е Овен или Лъв. Добре знаете, че отличителните черти на добрия любовник са в качеството, а не в количеството. Вечерта ще премине под знака на романтиката, която ще прерасне в нощ на огнените страсти. Забравете за всички задръжки!

Близнаци

Денят е подходящ да свалите картите пред своя партньор. Убедете го, че вашето желание да откривате нови хоризонти под чаршафите е свързано с неговата сексуалност. Родените през първата декада ги очаква серия от интересни запознанства. Ако сте без партньор дори е възможно нов човек да преобърне изцяло живота ви. Вечерта обаче го карайте по-кротко, няма нищо лошо да прекарате в домашна обстановка. Със сигурност няма да ви е толкова скучно.

Рак

Днес е особен ден за родените в третата декада. Някой ще опита да се намеси в отношенията ви с партньора, по-лошото е, че той е от близкия ви приятелски кръг. Бъдете нащрек, за да изолирате „врага“. Ще бъде уместно да му кажете в очите, че личната ви територия не е поле за негова изява. За останалите – денят ще бъде обичаен и в никакъв случай не ви очакват някакви необичайни изживявания. Вечерта е удачно да излезете с приятели, но в някое по-тихо заведение, в което да водите нормално разговорите си.

Лъв

Днес сте във форма и сте готови да получавате и давате удоволствия. Отличавате се с неизчерпаема сексуална енергия, която ще бъде канализирана в спалнята вечерта. С половинката ви очакват наистина бурни еротични преживявания, които ще помните дълго. Не е необходимо да поемате някакви ангажименти за вечерта с приятели, тъй като мислите ви така или иначе са превзети от Ерос.

Дева

Днес ще обсъдите важен въпрос с половинката ви, който на пръв поглед касае професионалното ви развитие. Но ако не получите достатъчно подкрепа, той може да повлияе и на личния ви живот. В зависимост от реакцията на човека до вас – сами ще си направите изводите дали имате нужда от него за в бъдеще.

Везни

Очаква ви ден изпълнен с приятни емоции и срещи. Ще се запознаете с човек, който може да стане важна част от вашия живот. Необвързаните ще имат шанса да преоткрият наново любовта. Вечерта се впуснете в купони, звездите са зад вас и ще ви дадат своя ореол. Едва ли има смисъл да уточняваме, че всички погледи ще са вперени във вас.

Скорпион

Вие сте под пълното влияние на вашата половинка и в рамките на целия ден ще получавате малки дози изненади и удоволствия. Пикът естествено ще бъде вечерта, когато Ерос ще отвори широко вратата. Очакват ви бурни еротични игри с код „Без задръжки!“.

Стрелец

Много позитивен ден за вас. Звездите са зад вас и всичко благоприятства за любовни срещи и секс приключения. Постарайте се вечерта да удивите своя партньор с чувственост, страст и щипка изненади под чаршафите. И бъдете сигурни – човекът до вас дълго ще си спомня преживяното.

Козирог

Тази вечер е подходяща да седнете с партньора и да си говорите откровено за секса. Време е табутата да изчезнат, сами ще се убедите, че връзката ви ще стане още по-гореща. Родените в първата декада ги очаква истинска еротична наслада с най-подходящия и темпераментен партньор. Само внимавайте ако се впуснете във флирт с Овен – ще трябва да демонстрирате смелост, за да има приятен завършек.

Водолей

Ритъмът на съвременния живот оставя твърде малко време за удоволствия, но само работа и задължения няма да ви носят радост. Затова намерете няколко часа за своята половинка. Звездите и без това не препоръчват вечер с приятели извън дома. Отпуснете се и дайте шанс на романтиката с партньора ви. И за двама ви сексът няма да е на всяка цена тази вечер, но това не означава, че трябва да се откажете.

Риби

Днес е един магичен ден за вас. Ще ви върви във всичко, включително и в любовта. Партньорът ви е убеден във вашите чувства, а желанията за страстна вечер се припокриват. Време е да покажете, че сте роднина на Ерос и да разкриете вашия потенциал в кревата. Всичко ще ви се получи!

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари