IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 11 март

11 март 2017 08 17

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

По-голямата част от времето ще е ангажирана с домашни и битови задачи. Не е изключено да се появи проблем от рода на авария или заболяване на близък, с които да се наложи да се занимавате. Все пак, вечерта времето ще си е изцяло ваше.

Телец

Предстоят ви стандартни задължения. Ще е добро постижение, ако успеете да си организирате кратък излет или занимания със спорт. По-мързеливичките представители на вашия знак могат да отделят време за духовните си необходимости.

Близнаци

Всичко, което цяла седмица отлагате днес ще ви се струпа на главата. Освен битовите задачи и задълженията към близките ще се наложи да поемете и нещо допълнително. Може и да се разминете с така жадуваните часове за почивка.

Рак

Доста плодотворен ден, в който ще успеете да съчетаете полезното с приятното. Предстоят ви срещи с приятели, заедно с които ще се занимавате с разни практически дейности. По-добре е да отложите романтичните срещи, мисълта ви работи в друга посока.

Лъв

Желанията и плановете ви зависят от финансовото състояние. Анализирайте наличностите си и евентуалните приходи и едва тогава планирайте пътешествия, скъпи покупки или вълнуващи развлечения.

Дева

Спокойно можете да заложите на прословутия си прагматизъм. Няма да имате прекалено много битови задачи у дома и е добре да използвате наличното свободно време за възстановяване на полезни контакти и обмисляне на краткосрочните планове.

Везни

Не сте в позиция да оказвате влияние върху събитията. Запазете пасивна наблюдателна позиция и разчитайте за важните неща на близките си. Не е изключено да получите мил подарък или жест на внимание, който ще ви зарадва.

Скорпион

Вероятни са случки, предизвикващи конфликт на интереси. Ако не е възможно да вземете цялата инициатива в ръцете си, то постарайте се да изслушате чуждото мнение и да съчетаете действията си доколкото е възможно.

Стрелец

Ще се наложи да изоставите собствените си задачи и да помогнете за изпълнението на чужди. Постарайте се да правите онова, което ви молят, без да давате теоретични и всякакви други наставления, които едва ли ще са приложими за случая.

Козирог

Ще осъществите замислите си и ще успеете да коригирате някои стари грешки, свързани с домашното устройство. Нищо няма да ви затрудни и благодарение на последователността и трудолюбието си ще подобрите и личните отношения.

Водолей

Проявете пестеливост както спрямо финансите, така и спрямо силите си. Не се захващайте с дейности, изискващи големи разходи или дълъг период за реализация. Събитията ще са противоречиви, въздържайте се от рискови решения.

Риби

Преценявайте начина, по който да достигнете до крайната цел. Ако не може директно, то помислете за обиколни пътища. Рано е да обсъждате предложения за дългосрочно сътрудничество.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари