IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Bugatti с нова суперлуксозна яхта

16 март 2017 09 20

Ще бъде в лимитирана серия

Снимка: Daily Mail/Bugatti

Снимка: Daily Mail/Bugatti

Bugatti – френският производител на едни от най-бързите коли в света, пуска нова луксозна яхта. 20-метровият плавателен съд носи името „Bugatti Niniette 66“. Моделът, който е облечен в кожа и мрамор, развива скорост от 44 възела (80 км/ч) и може да се похвали със собствено джакузи, бар, както и луксозна спалня.

Докато цената на лимитираната версия, изработена в партньорство с Palmer Johnson yachts, още не е обявена, през 2015 г. от компанията посочват, че най-малките модели ще започват от 1,5 млн. паунда.

Предвижда се да се произведат общо 66 яхти от модела, като първите ще бъдат доставени на клиентите през март 2018 г.

Bugatti Niniette 66 разполага с просторна открита палуба, а в долната ѝ част има джакузи и бар с шампанско. Ценителите могат да се насладят и на огнище, което е разположено между джакузито и двете седалки.

Проектиран за двама души, апартаментът на яхтата е оборудван с двойно легло, но има също голям разтегателен диван за гости, както и голям телевизор.

Плавателният съд разполага още със система за навигация, наблюдение, контрол и забавление.

Снимки на луксозната яхта може да разгледате в нашата галерия.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари