IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 19 март

19 март 2017 08 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Няма закъде да бързате. Нищо няма да е толкова спешно, че да ви принуди да се откажете от почивката. Правете онова, което ви харесва, за да постигнете хармония със себе си.

Телец

Следвайте интуицията си. Не е изключено да ви поканят на някаква неформална среща. Не отказвайте, контактите ще се окажат интересни и полезни.

Близнаци

Не позволявайте на околните да навлизат в личното ви пространство и да ви принуждават да вършите неща, които не са ви приятни. Не отказвайте, но и не променяйте графика си заради нечий каприз.

Рак

Пасивността на близките може доста да ви изнерви. Имате определени планове за днес, но те едва ли ще се включат да ви помагат с ентусиазъм. Ще предотвратите неприятните разговори, ако предварително съчетаете намеренията си.

Лъв

Прекалено сте взискателни и критични. На всичкото отгоре сте и прекалено откровени. Ако не искате да си развалите отношенията с околните ще е по-добре да намалите контактите и да преценявате събитията от различни гледни точки.

Дева

Използвайте деня за интелектуална работа и справяне със сложни казуси. Не позволявайте на мързела да намали активността ви. Може да довършите само една задача, но да е докрай.

Везни

Рутинните задачи ще ви отегчават, така че най-добре ще е да ги отложите. Имате желание да направите нещо ново, непознато. Добре е да усвоите нова информация или да посетите някоя забележителност, но се въздържайте от нови контакти.

Скорпион

Не сте склонни да се захванете за нещо просто така, от ентусиазъм за работа. За да привлекат вниманието ви, трябва да ви мотивират. В противен случай ще се потопите в собствените си мисли и любими занимания.

Стрелец

Намалете контактите и не позволявайте да ви провокират. Раздразнителни сте и склонни да спорите за дреболии. Няма смисъл да си разваляте отношенията с околните.

Козирог

Емоционалното ви състояние е неустойчиво. Ще се случат изненади, които могат както да ви зарадват, така и да ви ядосат. Много е вероятно да имате конфликти с близките. От вас зависи да ги предотвратите.

Водолей

Въздържайте се от отговорни решения, рискови действия и занимания с хазарт. Не подлагайте късмета си на изпитание, защото ще ви изневери и последствията ще са непредсказуеми.

Риби

Вероятно ще ви съобщят нещо приятно или ще ви направят приятна изненада. Запазете реалната си преценка за ситуацията независимо от положителния развой на събитията. Най-голямата ви грешка би била да изпаднете в откровен идеализъм.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари