IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 26 март

26 март 2017 07 00

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Практическите задачи ще ви се отдават много лесно. В състояние сте да подходите към задълженията си отговорно и да си създадете ясна тактика за работа. Убедителни сте и ще спечелите открити симпатии от представител на противоположния пол.

Телец

Занимавайте се с обичайните си дейности. Ще имате достатъчно време за мислене и анализ на отминалите събития. Интересно решение ще ви хрумне интуитивно.

Близнаци

Много по-спокойни сте от обикновено. Не сте склонни към прояви на стремителност и активност. Толкова по-добре, защото намалявайки темпото ще възстановите силите и ще стабилизирате енергетиката си.

Рак

Сигурни сте в действията си и с основание, но това не е предпоставка да ограничавате околните. Приемете чуждите грешки с търпение и помагайте само, ако ви помолят. В крайна сметка, всеки се учи от грешките си.

Лъв

Захващайки се за нещо освен всички други фактори отчитайте и нивото на безопасност. Не е желателно да рискувате, особено ако става дума за здравето и физическото ви състояние.

Дева

Проявете предпазливост спрямо събеседниците си. Не всеки, с когото се налага да работите нещо общо заслужава прекаленото ви доверие. Не допускайте никого до личната си територия.

Везни

Контактите ви ще са интензивни. Ще участвате в интересно публично събитие, където ще се запознаете с доста хора. Не давайте възможност на външни фактори да манипулират мнението ви.

Скорпион

Отделете време за стабилизиране на отношенията, преодоляване на съмненията и подреждане на собствените си мисли. Бъдете толкова критични към себе си, колкото сте и към всички останали. Човешко е да се греши, но човешко е и да се поиска извинение.

Стрелец

Действайте прагматично и контролирайте емоциите. Нечия молба за помощ доста ще ви ядоса. Потърсете благовиден повод за отказ без да обсъждате ситуацията.

Козирог

Спокоен ден, в който можете да си позволите повече време за почивка, да действате на по-ниски обороти. Оставете близките да си вършат работата без вас. Следвайте собствените си замисли.

Водолей

Доста сте разсеяни и склонни да се потопите в собствените си фантазии и желания. Ако са свързани с развлечения, които можете да си позволите, то направете го. Но ако са свързани с лични отношения, то бъдете предпазливи.

Риби

Емоционалното ви състояние е нестабилно. Прекалено сте чувствителни и склонни да преживявате дълбоко всякакви дреболии. Намалете контактите, посветете времето на любимите си занимания.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари