IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Абитуриент поиска да отиде на бала си със своята баба

3 април 2017 12 20

Директорът обаче не позволи

Снимка: Facebook

Снимка: Facebook

Администрацията на училище в щата Алабама не позволила на местен абитуриент да отиде на бала си със своята баба, съобщава телевизионният канал WTVM.

По традиция випускниците могат да поканят някой да ги придружи на тържествената вечер и 18-годишният Брайс Мейн се възползвал от правото си да бъде кавалер на своята баба. Това решение той обяснил с факта, че по времето, когато е била млада, не е имала подобно тържество и искал така да ѝ направи подарък.

Директорът на училището Стив Хокинкс явно не харесал идеята и посъветвал младежа да вземе някой друг със себе си, който е на по-крехка възраст. Той се позовал на правилник на учебното заведение, в което е указано, че да посещават подобни мероприятия могат само ученици и техните близки, които не са навършили 20 години.

„Всяка година отказваме на ученици молбата да дойдат на бала с по-възрастни свои приятели“, заявил Хокинкс и добавил, че това правило е създадено с цел безопасността на учениците.

На решението на директора не повлиял дори фактът, че за тържеството възрастната жена вече си направила бална рокля. В отговор на отказа, ученикът създал в социалните мрежи хаштаг #letnannygotoprom с призив да пуснат милата му родственица на празника, който ще се състои на 8 април.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари