IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лазаровден според нумерологията

8 април 2017 05 00

Милена Иванова: Денят не е подходящ за сватби и кръщенета

Нумероложката Милена Иванова. Снимка: личен архив

Нумероложката Милена Иванова. Снимка: личен архив

Лазаровден е един от най-цветните празници в българския народен календар, който по традиция се чества само от жени. Празникът е наричан още Лазар, Лазарица или Лазарова събота, но знаем ли кое от имената, посветени на празника, са най-подходящи и какви позитиви носят на притежателите им според нумерологията.

Дневната нумерологична карта на Лазаров ден е с път на живота четири. Това не е една от най-благоприятните нумерологични карти, поради което не препоръчвам да се организират важни събития като сватби и кръщенета. Казват, че когато се роди дете на църковен празник то си идва с името.

Но дали наистина трябва да се съобразяваме само с това?

Името на човек е от съществено значение, то определя възприятието му за света, начина по който да се справя, качества, които притежава или липса на такива. От всички имена посветени на Лазаров ден най-благоприятни според нумерологията са Лазар, Лъчезар, Лазарин, Лазарка и Лазария.

Най-подходящото име от изброените е Лазарица. В името има три кармични комбинации, които осигуряват стабилно семейство, момичето да се задоми, да има собствен дом и всичко това да става с любов, разбирателство и благословията на ангелския свят.

Името Лазар е с нумерологична карта при път на живота три. Според традицията името е символ на здраве и дълголетие. Това име носи кода на „Божията помощ“. Нумерологията потвърждава това, тъй като името е покровителствано от път на живота три – дава по-лесен живот, здраве, късмет и шанс. Човекът с име Лазар ще има за задача в живота си да държи на себе си, да възпита чувство за дълг и отговорност и всичко това ще се случи с помощта от горе и благодарение на добрите случайности – късмет, чудеса и истина.

Лъчезар носи в себе си послание за активен, социален и групов успех. Човекът, който носи това име ще трябва да се научи да живее по правилата, да изгради ценностна система още от ранна детска възраст, да се научи на ред, справедливост и законност. Името привлича преживявания свързани с вътрешния морал. Това ще стане чрез любов към хората, служба на обществото, намиране на решения без човека да се отказва и да търси лесния начин. Лъчезар може да стане много добър лекар, политик, социолог, да придобие популярност благодарение на ангелска подкрепа.

Името Лазарка носи код за проява и учение към човешка любов. Провокацията е жената да иска да обича и да бъде обичана. Жени, които носят това име са жизнерадостни и весели, но трябва да внимават с рисковете и илюзиите. Лазарка има за задача да намери равновесие между мисъл, чувство и действие. Такава жена обича дома и е добра домакиня. Много добра комбинация за три имена са Лазарка Божидарова Иванова/Кръстева. Чрез тези имена осигуряваме всичко нужно за човека, здраве, щастие, дом, работа, учение, деца, внуци, добра кариера, пътувания, дейности, живеене в чужбина.

Ако се казвате Лазария имате за задача да намерите любовта и призванието си чрез намиране на решение, което не е съществувало досега. Името носи забележителност и артистичност.

Тази година най-подходящите за кръщаване имена спрямо датата 08.04.2017 г. са Лазарка и Лазария. Спрямо мъжките имена, датата не е от най-благоприятните. Не кръщавайте децата си Лазо, Лъчо и др. Пример за по-различно име, което е благоприятно за тази дата е Лозаника.

Честит имен ден на всички, които почитат празника!

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари