IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

На брега на Синята лагуна: Най-луксозният хотел в Исландия

15 април 2017 09 30

Предстои да отвори врати през есента

Снимка: Blue Lagoon/ Daily Mail

Снимка: Blue Lagoon/ Daily Mail

Прекрасна панорамна гледка към Синята лагуна, от която излиза пара, се разкрива от първия истински луксозен хотел в Исландия, за който се очаква да има голямо търсене.

Планира се хотелът да се отвори през есента, като в него ще има 62 стаи за гости, оборудвани с душ кабини, външна тераса и самостоятелни естествено загряващи се плувни басейни. Всичко това, разбира се, има и своята цена, като нощувката започва от 780 паунда, а при апартаментите цената е 2100 паунда.

Компютърни изображения разкриват по какъв начин ще изглежда 5-звездният хотел. Дизайнерите следват съвременната тема, която се отличава с естествено дърво и гладки мебели, чиито цветове са в сиво и тревистозелено.

Всички стаи имат френски прозорци, предлагащи гледка към сюрреалистичния пейзаж. Има и открита тераса със столове и маса, откъдето посетителите могат да се любуват на звездите или на Северното сияние, при малко повече късмет.

Една от най-големите атракции е Синята лагуна, която е класирана на 25 място от National Geographic в класацията на Чудесата на света.

Изображенията на луксозния хотел може да разгледате в нашата галерия.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари