IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 19 април

19 април 2017 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Най-противопоказна за днес е проявата на мързел, а след него – необмисленото бързане. Действайте концентрирано, с равномерно темпо, старайте се да довършвате започнатото. Енергетиката ви е стабилна, в състояние сте не просто да стабилизирате позициите си, но и значително да напреднете.

Телец

Склонни сте да действате по инерция. Ще се справите с работа, която ви е отнела много сили, но сте натрупали от нея добър опит. Възприемайте новостите като такива, за да не повторите стари грешки.

Близнаци

Ще се натъкнете на затруднения. Приемете ги като нормална реална действителност и реагирайте спокойно. Няма как да избегнете законовите срокове за една или друга формалност, ще се наложи да изчакате.

Рак

Спокоен ден. Ако спазвате уговорките и изпълнявате обещанията си едва ли нещо би нарушило душевното ви равновесие. Координирайте работата си с околните и не бъдете прекалено критични.

Лъв

Повече наблюдавайте, по-малко обсъждайте. Много е важно да се ориентирате в обстановката и да прецените събеседниците си. Затрудненията, доколкото ги има, ще са предизвикани от човек.

Дева

Ориентирайте усилията си само в една насока. Всяко разпиляване на времето и вниманието може да причини материални загуби. Бъдете особено акуратни при работа с документи.

Везни

Ще се наложи да се занимавате с няколко неща едновременно. Ще уреждате битови, технически въпроси, а в същия момент ще се справите и с доста сложен административен казус. Ще се справите с всичко, ако следвате собствените си принципи.

Скорпион

Най-важна е информацията. Съобразявайте източниците си и на кого се доверявате. Действайте активно като се съобразявате с обективните особености.

Стрелец

Въздържайте се от прибързани изказвания и действия. Не е желателно да „мерите всички със собствения си аршин“. Не са изключени конфликтни ситуации, които е желателно да преодолеете „с мирни средства“.

Козирог

Ще се занимавате с важни и с перспективни дейности. Не е задължително те да се припокриват, но е задължително вие да ги преценявате и по двата критерия. Вероятно е да получите допълнителни парични постъпления.

Водолей

Събитията ще се развиват много по-бавно, отколкото би ви се искало. Приемете реалността и не се опитвайте да въздействате или да ускорявате събитията. Спомнете си старата мъдрост: всяко зло – за добро.

Риби

Решенията ви трябва да са аргументирани и неподлежащи на съмнение. Уточнете подробностите преди да действате смело. Вероятно ще се наложи да вършите нова работа със старите методи, което е във ваша полза.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари