IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дневният ви хороскоп за 10 юни

10 юни 2017 07 00

Какво вещаят звездите за този ден?

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята.

Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира. Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Реагирайте на спънките с чувство за хумор. Разпределете силите си равномерно и се ориентирайте към стандартни занимания. Не си поставяйте твърде амбициозни планове.

Телец

Избягвайте контактите с хора, които ви търсят предимно за услуги или за да споделят затрудненията си. Твърде бъбриви сте днес и склонни да говорите за себе си. Не обсъждайте нито успехите, нито финансовото си състояние.

Близнаци

Доста сте ентусиазирани на тема печалби и развлечения. Сигурни сте в себе си и склонни да се включите във всякакъв екип. По-добре е да не го правите и да намалите контактите, защото част от представите ви са илюзорни и може да загазите.

Рак

Имате възможност да изгладите лични недоразумения или любовни противоречия. Възползвайте се. Ще се избавите от съмненията си и ще постигнете спокойствие и хармония в отношенията с любимия човек.

Лъв

Спазвайте правилата и се придържайте към първоначалните си планове. Въздържайте се от прекалено щедри обещания, за които със сигурност ще ви потърсят сметка. Ефективността от действията ви зависи от това доколко сте внимателни и консервативни.

Дева

Не се намесвайте в чужда работа или проблеми. Желанието ви да помогнете може да завърши твърде неприятно. От друга страна съветите, които се изкушавате да дадете може да имат обратен ефект.

Везни

Настроението ви е оптимистично, но сте и твърде доверчиви. Избягвайте контактите с хора, които не познавате твърде добре. Съществуват предпоставки за измама или подвеждаща информация, която може да навреди на работата ви.

Скорпион

Няма да получите очакваното съдействие. Погрижете се за себе си, ако усетите признаци на отпадналост, бърза умора. Не си насрочвайте любовна среща за днес, разочарованието ще е повече от удоволствието.

Стрелец

Интуицията ви е силна и сте насочени много повече към материалното, отколкото към духовното. Анализирайте финансовото си състояние. Ако сте дали пари назаем на някого, потърсете начин да си ги възстановите.

Козирог

Нямате желание да се занимавате с непознати дейности и да спазвате правила, които възприемате като натрапени. Самостоятелната работа ще е по-ефективна от колективната. Залагайте на опита, а не на въображението.

Водолей

Контролирайте пристъпите на любопитство. Не се опитвайте да разгадавате чужди тайни. Информацията не само няма да ви хареса, но може да си създадете и врагове.

Риби

Разсеяни сте, чувствителни и склонни да си изграждате прекалено идеалистични представи за случващите се събития. Уединете се и използвайте времето за любимите си занимания. Не се занимавайте с магии и окултни науки.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари