IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 15 юни

15 юни 2017 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: pixabay

Снимка: pixabay

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Създайте си предварителен график и се постарайте да го следвате. Възможни са нови лични контакти, изпълнени с много емоции. Не се занимавайте с финансови въпроси.

Телец

Енергетиката ви е стабилна, творческият потенциал, паметта и логиката – също. Заемете се с трудоемките и сложните задачи. Резултатите ще са впечатляващи. Споделяйте съмненията си само с хора, на които имате безпрекословно доверие.

Близнаци

С каквото и да се захванете, ще ви се получи. Можете да реализирате пътуване, което от известно време отлагате или уреждане на документи, свързани с досадната държавна администрация. Проверявайте си вещите, за да не забравите нещо важно.

Рак

Контролирайте емоциите. Следвайте логиката, а не интуицията си. С професионалните задачи няма да имате проблем, но в личен план са възможни неприятности, свързани със загуба или дори раздяла.

Лъв

Прекалено сте оптимистични и всичко ви изглежда лесно. Не се заблуждавайте, ще се натъкнете на умишлено създадени затруднения, за които ще ви е нужна помощ. Въздържайте се от публични изяви.

Дева

Контактите днес ще са интензивни на всякакво ниво. В професионален план ще получите приложима информация, която ще е много полезна за работата ви. В личен план ще общувате с личности, които ви зареждат с оптимизъм и добро настроение.

Везни

Част от днешните задачи ще ви създадат затруднения. Ще се справите, благодарение на умението си да общувате, да изслушвате събеседниците си и да прилагате на практика усвоените новости. Не забравяйте да поблагодарите за съдействието.

Скорпион

Въздържайте се от импулсивни действия с непредсказуем резултат. Прекалено емоционални сте днес и склонни да рискувате, но е възможно да претърпите материални загуби.

Стрелец

Обмисляйте решенията си самостоятелно. Не обсъждайте тревогите с когото и да било. Следвайки чужди съвети по-скоро ще си навредите, отколкото да се справите със затрудненията. Постарайте се да дефинирате целите си ясно.

Козирог

Мисълта ви е ясна и логична. Няма практическа задача, с която не бихте могли да се справите. Помислете за проблемите, свързани с личните отношения. Излъчвате сигурност, спокойствие и точно сега е моментът да ги обсъдите.

Водолей

Проявете предпазливост при уреждане на финансови въпроси. Работата ви днес ще е повече от обикновено и не е изключено да усетите умора, отпадналост. Дистанцирайте се от конфликтни ситуации.

Риби

Един от спокойните ви дни. Хората, с които ще се наложи да общувате и работите днес ще са изключително благосклонни към вас. Възползвайте се, особено ако се налага да изглаждате съществуващ конфликт.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари