IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Безумни, но хитри начини да намерим прохлада

22 юни 2017 10 40

Когато горещината ни завладее

Снимка: Imgur

Снимка: Imgur

Вече официално сме в сезона на жегите, които засягат милиони хора по света, като всеки си има своя начин да се справи с тях. Е, някои хора определено са изключително изобретателни, а изобретателността им да преборят горещината предизвиква искрен смях.

Ще ви представим снимки, които разкриват някои изключително хитри начини за понасяне на екстремните температури, а предимството им не е за подминаване – евтини са.

Така например един мъж от Обединеното кралство е закачил настолен вентилатор на главата си в отчаян опит да получи прохлада, а друг в Азия се е обградил с повече от 13 вентилатора, след което удобно се е настанил в шезлонг.

Други изобретателни хора създават импровизирани офиси в хладилниците си, където студените напитки са леснодостъпни. Само контейнер, пълен с лед, изглежда достатъчно сигурен метод за един от умиращите от горещина господа. Все пак, не опитвайте това у дома си!

Описанието обаче не е достатъчно. Може да видите всички изобретателни и безумни методи за осигуряване на прохлада в нашата галерия.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари