IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 24 юни

24 юни 2017 07 24

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Обръщайте внимание на изказванията и забележките на околните. Общественото мнение невинаги е за пренебрегване. Имате възможност да внесете корекции в поведението си или в отношенията с близките си.

Телец

Дори и да не искате ще привличате вниманието върху себе си. Ситуацията ще ви подложи на изпитание. Ако вече имате постоянен партньор е желателно да не предизвиквате с поведението си ревност и съмнения.

Близнаци

Спокоен ден, без екстремни емоции. Не е изключено да се запознаете с личност, която ще окаже положително влияние върху професионалния ви напредък. Ще получите полезна информация, свързана с хобито или неформалните ви интереси.

Рак

Непредвидено посещение на стари приятели ще ви зарадва. Вниманието ще бъде насочено изцяло към вас, но и грижите няма да са малко. Причините за гостуването може да са свързани с някаква неприятност. Преценете внимателно дали да се намесите.

Лъв

Рутинните битови занимания ще ви отегчат и ще предизвикат раздразнение. Постарайте се да ангажирате близките и да действате заедно. Използвайте свободното време за спорт, контакт с природата или самостоятелно обмисляне на личните си планове.

Дева

Не е изключено изненадващо да ви поканят на някакво тържество. Погрижете се старателно за външния си вид. Ще присъстват хора, които не сте виждали отдавна, не са в списъка на приятелите ви, но бихте желали да впечатлите. Не изпускайте шанса.

Везни

Ще се случат някакви непредвидени ситуации. Първоначално може и да ви обезпокоят, но ако запазите присъствие на духа няма начин да не се справите. След като всичко отмине ще установите, че резултатите са във ваша полза.

Скорпион

Личните проблеми ще са свързани с прибързаните ви действия и реакции. Преценявайте изказванията си внимателно, може да засегнете близък и да се стигне дори до прекратяване на отношенията. Избягвайте острите критики.

Стрелец

Ако пътувате, то бъдете готови за неприятности, свързани с трафика, транспортното средство или държавната администрация. Ползвайте дебитна (кредитна) карта вместо кеш. Подбирайте подходящи обувки, не са изключени проблеми със стъпалата.

Козирог

Странен ден. Първоначално ще се наложи да се справяте с някакви чужди грешки. След това ще научите подробности, които са се опитали да скрият от вас. И на края, „подреждайки пъзела“ ще установите защо преди време не сте успели да реализирате целта си или ви се е получило трудно.

Водолей

Ако сте си набелязали някакви важни покупки, то днес е добре да се занимаете с тях. Ще намерите точно това, което ви трябва, но не превишавайте предварително определения лимит. Организирайте си развлечение, свързано с духовните ви предпочитания.

Риби

Непредвидена среща ще ви подтикне да потърсите стари приятели. Идеята ви да си организирате импровизирано парти ще бъде посрещната с ентусиазъм. Постарайте се да не събирате на едно място хора от различни неформални групи.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари