IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 27 юни

27 юни 2017 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Преодолейте илюзиите. Всичко ви изглежда много по-оптимистично, отколкото е. Приемете действителността и бъдете предпазливи. Много е важно да не загубите доверието към себе си.

Телец

Не се задълбавайте в подробности. Следете общата тенденция и си давайте сметка за времето, с което разполагате. Може да подобрите финансовото си положение, но пък да засегнете някой от близките си.

Близнаци

Изобщо не се опитвайте да спечелите „лесни пари“. Контактите ще са интензивни и изнервящи. Бъдете колкото е възможно по-дискретни и предпазливи.

Рак

Ще ви критикуват за грешки, но ще можете да се защитите с опита си. На преден план ще излязат лични проблеми. Ще се наложи да изпълните старите си обещания.

Лъв

Ще получите резултати от предишна работа. Ще се наложи да промените условията по някои ваши сделки. Не отговаряйте на провокации. Ще си навредите.

Дева

Отделете време за физически натоварвания и спорт. Избягвайте спонтанните разходи, особено ако са свързани с предмети за украса и интериор. Не е изключено да ви поканят на официално парти. Приемете поканата, но не се опитвайте да изпъквате.

Везни

Проявете предпазливост. Не е изключено да ви въвлекат в интрига или да използват изказванията ви срещу самите вас. Крайният резултат е свързан с гъвкавата ви реакция.

Скорпион

Динамичен и наситен със събития ден. Повечето ще са в рамките на предположенията ви, но пък изненадващите ще са с положителна насоченост. Отделете време за любимите хора и любимите занимания.

Стрелец

Не е изключено да получите допълнителни доходи. Но преценете дали нямате и неиздължени разходи. Точно сега е моментът да създадете баланс.

Козирог

Добра възможност за възстановяване на стара приятелска връзка. Що се отнася до любовните отношения, то проявете предпазливост. Не разполагате с достатъчно информация за окончателно решение относно съвместното ви бъдеще.

Водолей

Внезапно служебно пътуване ще завърши по-добре, отколкото очаквате. Личните проблеми ще ви изглеждат по-сложни, отколкото са всъщност. Намалете разходите за развлечения.

Риби

Леко напрегнат ден, но не преживявайте затрудненията твърде лично. Отношенията с колегите може да са леко напрегнати, но и това не ви засяга лично. Така че е много важно да приложите подходяща тактика.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари