IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дневният ви хороскоп за 6 юли

6 юли 2017 05 40

Какъв ще бъде денят според звездите?

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще се наложи да се ограничите в определени рамки, маркирани от правила, закони или традиции. Първоначално подобна ситуация може да ви ядоса, но в същото време ще имате възможност да демонстрирате знанията и уменията си. Възползвайте се.

Телец

Колкото по-широкомащабни и дългосрочни са въпросите, с които се занимавате, толкова по-малко трябва да рискувате. Ще се наложи да се откажете от личните си желания за сметка на професионалните задължения.

Близнаци

Съобразявайте се с правилата, средата и обкръжението си. Не е желателно да излизате извън рамките на позволеното. Проверявайте редовно електронната си поща, вероятно ще получите важно съобщение.

Рак

Действайте дисциплинирано, организирано и не изпадайте в крайности. Ще се натъкнете на непредвидени затруднения, създадени от субективен фактор. Постарайте се да запазите спокойствие и да общувате в рамките на добрия тон.

Лъв

Спокойно можете да заложите на творческия си потенциал днес. Вероятно ще получите добри новини, ще имате интересни срещи, изобщо, комуникацията ще е активна. Разочарованието ви от каквото и да било ще е базирано на нереални очаквания.

Дева

Може да звучи парадоксално, но колкото по-стриктно спазвате правилата, толкова повече свобода на действие ще си осигурите. Логиката е в това, че съобразявайки се с обективните фактори, няма да се налага да се натоварвате с допълнителни отговорности.

Везни

Ще се занимавате предимно с познати дейности, които по никакъв начин не ви затрудняват. Може по-скоро да ви отегчат и, действайки на „автопилот“ да допуснете дребни грешки от разсеяност. Излишно е да бързате. Ще разполагате с време както за самоконтрол, така и за лични развлечения.

Скорпион

Не е желателно да нарушавате първоначално утвърдения си бюджет. Избягвайте проявите на разточителност и импулсивните покупки. Ще си създадете сериозни неприятности.

Стрелец

Опитайте се да балансирате между своите принципи и мнението на събеседниците си. Не е изключено да попаднете в ситуация на конфликт на интереси. Реагирайте така, че да не навредите на собствения си имидж.

Козирог

Доста често ще се натъквате на дребни спънки днес. Ще си свършите работата, но с повече усилия и за повече време от обикновено. Не отказвайте помощ, ако ви предложат, пестете си силите.

Водолей

Ще попаднете на интересна информация, която може да ви подтикне да промените плановете си за близкото бъдеще. Проверете подробностите внимателно, защото може да има подвеждаща информация по отношение на евентуалните разходи.

Риби

Въздържайте се от индивидуални инициативи. Желателно е да следвате общата тенденция и да координирате работата си предварително. Уточнете параметрите на крайните резултати преди да се захванете с изпълнението.

Автор - снимка
Автор на статията:
Криси Табачка

КоментариКоментари