IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Седмичният ви хороскоп за 11-17 септември

11 септември 2017 06 40

Какво ви очаква през следващите седем дни

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Tialoto.bg ви предлага седмичен хороскоп за периода 11-17 септември, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще имате възможност да възобновите прекъснати отношения и не бива да я пропускате. Ще се отрази положително както на професионалния ви статут, така и на финансовото положение. Не бързайте да споделяте перспективните си планове и не се доверявайте на непроверена информация.

Телец

Сравнително спокойна седмица, което не означава „безгрижна“. Но ще разполагате с достатъчно време, за да отхвърлите разни битови задачи, които до момента хич не ви се захващат. Постарайте се да обсъждате идеите с близките и да намирате компромисни варианти, за да избегнете безплодни и времегубещи спорове. Избягвайте ненужните покупки, но пък и не се лишавайте от дребните житейски удоволствия.

Близнаци

Доста напрегнат период се очертава. Трудностите ще идват основно от шефовете ви. Техните претенции ще се разминават с реалните възможности, но ще настояват на своето и ще е трудно да ги разубедите. Ако е възможно да отложите някои задачи и да завършите други, то опитайте се да действате точно в това направление. Единствената ви реална награда ще е придобитият безценен опит.

Рак

Действайте активно и следвайте интуицията си. Дистанцирайте се от каквито и да било сплетни и интриги, в които ще се опитат да ви въвлекат. Далечни роднини ще ви занимават с проблемите си и едва ли ще можете да избегнете процеса. Не е изключено да се наложат и непредвидени разходи.

Лъв

Не се дистанцирайте от хората, които търсят компанията ви. Опитайте се първо да разберете каква е целта им и ще се измъкнете от някои неприятни ситуации. Не е изключено с помощта на почти непознат да напреднете в професионален план. Проучвайте внимателно постъпващите оферти. Може да подобрите условията им, ако сте достатъчно аргументирани.

Дева

Съчетавайте старото с новото и бъдете предприемчиви. Успешно ще въведете някои промени в ежедневието си. Не се страхувайте от непознатото, предизвикателствата обикновено дават добри възможности. Търсете нестандартни методи на работа, но не се включвайте в съмнителни афери. Преглеждайте старателно документите си.

Везни

Действайте с умерено темпо и без да се натоварвате с незадължителни контакти. Плановете, които от известно време обмисляте само в едър щрих ще придобият и детайлизиран облик. Бъдете готови за рязък, скокообразен напредък, който може да е свързан със сериозни инвестиции.

Скорпион

Не очаквайте безусловна подкрепа от близките и колегите на идеите, които им представяте и не си правете грешни заключения от противопоставянето им. Често ще се налага да работите на принципа на „пробата и грешката“. Отървете се от старите боклуци, които не ви трябват. Раздавайте, подарявайте, продавайте. Ще създадете нови, интригуващи и стабилни контакти. Прегледайте още веднъж финансовите си задължения и уговорки, нещо ви убягва.

Стрелец

Изненадващо ще ви се струпат доста задачи. Може да ви е необходима помощ. Първо разпределете приоритетите и преценете с колко време разполагате и едва тогава се захващайте с каквото прецените. Действайте старателно и разумно. Може да допуснете и грешки, но те не бива да ви стресират и обезсърчават. Крайните резултати ще ви докажат, че е имало защо да си давате зор.

Козирог

На преден план ще излязат личните отношения. Що се отнася до професионалните задължения – едва ли ще се случи някаква важна промяна. Опитайте се да изгладите недоразуменията с любимия човек и не давайте поводи за ревност. Инвестиция, направена преди време ще донесе реални приходи.

Водолей

Проявете последователност и принципност при решаване на важни въпроси. Вероятно ще се наложи да се занимавате с наследство или разпределение на имущество. Постарайте се да не избухвате и да контролирате емоциите. Само така ще скриете и мислите си. Качества като спокойствие и предприемчивост ще са ви изключително полезни.

Риби

Деловите отношения може да се окажат доста напрегнати. Не се разсейвайте, когато оформяте и подписвате документи, за да си спестите досадни и скъпоструващи грешки. Опитайте се да не пренасяте напрежението от работното място у дома и отделете дължимото внимание на близките си. Те са единствените хора, които ще ви подкрепят безусловно дори и да не одобряват изцяло постъпките ви. Припрените ви действия може да създадат неприятности.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари