IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 3 октомври

3 октомври 2017 05 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters


Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Склонни сте да действате стихийно и да нарушавате правилата. Някои забежки може и да не се забележат, но ако прекалите със сигурност ще си създадете проблеми, така че имайте си едно на ум. Опитайте се поне да не спорите за щяло и не щяло.

Телец

Енергични сте, инициативни и едва ли нещо би посмяло да се изпречи на пътя на шеметното ви движение. Ентусиазмът ви е заразителен. Днес всички около вас съвсем несъзнателно ще обърнат гръб на собствените си планове и с радост ще се включат във вашите предложения.

Близнаци

Ще се справите с набелязаните задачи светкавично, но не очаквайте същото и от хората около себе си. Излишно е да ги критикувате, ситуацията няма да се оправи, само ще си навлечете гневните им погледи.

Рак

Динамичен ден. Ще имате възможност да участвате в поредица публични изяви или обсъждания. Ще са свързани със създаване на нови контакти, споделящи вашите интереси, които може да се окажат доста полезни за професионалния ви напредък.

Лъв

Занимавайки се с конкретен въпрос ще попаднете на информация, която ще насочи вниманието ви към друга тема, после към следващата и така непрекъснато ще преминавате от едно направление към следващото. По-добрият вариант е да ги отбележите, подредите по важност и разпределите във времето. Само така ще научите каквото ви трябва.

Дева

През целия ден ще се налага да променяте плановете си. Тъкмо се хванете за едно и току ви възложат друго. Не се изнервяйте. Обстоятелствата ще се завъртят така, че в крайна сметка, ще направите каквото сте искали и ще отидете, където е трябвало.

Везни

Започнете деня с изпълнение на дребните и незначителни задачи. Ще се справите бързо и безпроблемно, това ще ви зареди с добро настроение и след това всичко ще ви се получава като „по вода“. Вечерта ще ви съобщят обнадеждаващи новини, свързани със собственост.

Скорпион

Привлекателни сте и присъствието ви ще бъде желано от всички. Покрай своите занимания ще успеете да помогнете и на хората от обкръжението ви да се справят с различни затруднения. Не давайте възможност на посредствени личности да злословят за работата ви.

Стрелец

Създайте си подробен график и се постарайте да го следвате без отклонения. Не позволявайте да близки или по-далечни роднини да ви губят времето с празни приказки. Занимайте се първо със задачите, от които очаквате незабавен финансов резултат.

Козирог

Погрижете се старателно за външния си вид. Не е изключено да ви поканят за участие на някаква професионална среща или друго съвместно мероприятие. Има значение как ще изглеждате и какви контакти ще създадете.

Водолей

Плътно ще сте ангажирани с актуалните си занимания. Ако работата ви е екипна не е изключено някой да ви намери грешки и пропуски. Не се стресирайте и не обсъждайте. Анализирайте ситуацията, може да се окаже, че всичко си е наред.

Риби

Настроението ви е оптимистично, а идеите – интригуващи. Контактите ви ще са интензивни. Желателно е да обсъдите темите, които ви интересуват, но само след като сте обобщили за себе си въпросите без отговори.

Автор - снимка
Автор на статията:
Петя Славова

КоментариКоментари