IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Зодиите, за които е най-вероятно да забогатеят

5 октомври 2017 14 40

Не заради късмета, а благодарение на лични качества

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Какво би било, ако никога не трябваше да се притеснявате за пари? Можете да си купите всички скъпи играчки, които искате, да дарите пари за благотворителност, да се грижите за живота на семейството и приятелите си, да не се притеснявате отново за дългове и кредити. Звучи чудесно, нали?

Забогатяването обаче не е нещо, което се случва за една нощ – поне не в повечето случаи. Ако имате достатъчно късмет да спечелите от лотарията, това е едно, но по-често се налага упорит труд, за да се постигне подобен финансов успех. Все пак е необходима и щипка късмет, а и правилните личностни качества.

Според астрологията някои знаци са по-склонни да забогатеят. Представяме ви 3-те, които стоят на челни позиции.

Дева

Девите правят това, което никой друг не може – предсказват успеха. Те добре знаят, че с търпение и достатъчно усилия всеки може да успее.

Вместо да се ограничават, за да покрият минимума, те намират онова, от което най-много се интересуват, и влагат всичките си усилия. Родените под този знак знаят, че успехът се крие в подобряване на вече съществуващото.

Това тяхно разбиране ги доближава до успешно постигане на целите им.

Скорпион

На хората, които не ги познават, Скорпионите може да изглеждат малко нестабилни и може би не толкова надеждни. Но в очите на семейството и приятелите представителите на тази зодия са хора, на които им е отредено величие.

Скорпионите са много интуитивни, знаят как да следват сърцето си, а не само ума си. Те виждат света по различен начин, но същевременно знаят, че не бива да летят в облаците твърде дълго.

Скорпионите обикновено са много надеждни, така че ако с приятелят си от тази зодия търсите новаторски начин да забогатеете заедно, може да сте сигурни, че той няма да се оттегли, когато стане трудно.

Лъв

Представителите на тази зодия добре разбират колко е важно да се придържат към своите „оръжия“ и да не се отказват, само защото някои не е съгласен с тях.

Всичко, което Лъвовете правят в живота си, е добре обмислено, което означава, че те не инвестират времето си просто така.

Те са много интуитивни и се доверяват на своите усещания, когато взимат важни решения. Освен това Лъвовете са и изключително креативни, което означава, че възможностите им да забогатеят са безкрайни.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари