IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кое е онова, което влудява всяка зодия? (I част)

4 ноември 2017 15 15

Емоциите, с които трудно се справяте

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Може ли астрологията да даде информация относно нещата, които могат да ни извадят от равновесие? Да и не. Зодиакът ни казва много за предизвикателствата, пред които се изправяме, включително дава информация и за здравословни проблеми от всякакъв вид.

Един по-задълбочен анализ на датата на раждане, която показва мястото на планетите и аспектите между тях, разкрива много за това, което ни кара да се чувстваме разочаровани или депресирани.

Какво е онова, което може да извади от кожата всеки знак от зодиака?

Овен

Представителите на тази зодия се нуждаят от действие. Те имат проблеми със сложните ситуации, които изискват финес.

Овните предпочитат незабавното удовлетворение пред търпеливото изчакване. Ако се сблъскат с множество препятствия, които не могат лесно да преодолеят, те могат да се сринат бързо.

Телец

Телците са известни с упоритост, материалните ценности и необходимост от сигурност. Те са доста добри в това да се грижат за себе си и да планират бъдещето. Продължителните периоди на финансова несигурност могат да превърнат Телците в кълбо от нерви.

Близнаци

Родените под зодия Близнаци по принцип се тревожат много. Те се нуждаят от хора, които да им помогнат да се чувстват свързани с реалността. Самотата засилва нервния темперамент на Близнаците, но по-лошото за тях е, когато са с група хора, с които просто не могат да общуват.

Рак

Раците са знака на дома и семейството. Те са много частни хора и се нуждаят от няколко дълбоки връзки с хора, на които могат да се доверят напълно.

Без тези емоционални „изходи“ естествената депресивна природа на Раците се обръща към самите тях и те се свиват в себе си още повече.

Лъв

На пръв поглед Лъвовете изглеждат уверени и самодоволни, но това само прикрива постоянна им нужда да чуват, че са обичани и ценни.

Когато родените под този знак се чувстват пренебрегвани прекалено дълго или трябва да се справят с твърде много критики, поведението им става все по-непостоянно. Причината е, че те се опитват да разберат как могат да си възвърнат вниманието и обожанието, от което се нуждаят.

Дева

С поглед към детайла, Девите са податливи на обсесивно-компулсивни разстройства. Те просто не могат да издържат на хаос в своята среда. Представителите на тази зодия, които не са в състояние да подредят нещата в някакъв логичен ред, могат да се изнервят до краен предел.

Утре очаквайте втората част на материала.

Автор на статията:
Анна Дантева

КоментариКоментари