IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 8 ноември

8 ноември 2017 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Ще се наложи да водите леко неприятен разговор. Някой ще ви запознае с решението си, върху което едва ли ще можете да повлияете. Запазете спокойствие. Трябва да сте аргументирани, за да постигнете някакъв, макар и минимален, компромис.

Телец

Ако уреждате финансови въпроси, то действайте самостоятелно. Абстрахирайте се от външни съвети. Ориентирайте вниманието си към вашите ангажименти, а не към чужди неволи, които само ще ви разсейват.

Близнаци

Ще получите по телефона важни новини, свързани с паричен трансфер. Намалете контактите с непознати доколкото е възможно. Избягвайте участие в каквито и да било рискови начинания и авантюри.

Рак

Въздържайте се от прибързани заключения. Не бъдете прекалено взискателни към околните. Всеки прави грешки. Винаги давайте втори шанс, ще се убедите колко е полезно.

Лъв

Едва ли ще се случи нещо вълнуващо и романтично днес. Просто следвайте хода на събитията и логиката на заниманията си. От вас зависи да се насладите на дребните радости като камерна среща с приятели или кратка разходка из парка.

Дева

Помислете за цялостната си дейност през тази година до момента и дали сте постигнали първоначалните си цели. Така ще си отговорите и на въпроса има ли нужда да предприемате някакви кардинални промени в ежедневието си. Желателно е вечерта да сте в позната обстановка с близки хора.

Везни

Ако се налага да решавате важни практически задачи, то следвайте логиката. Ако се налага да се справяте с лични проблеми, то следвайте интуицията си. При всички случаи не е желателно да следвате чужди съвети.

Скорпион

Една стара мъдрост гласи: внимавай какво си пожелаваш, защото може да се случи. Не е изключено днес да сбъднете една от мечтите си, но дали ще сте доволни или разочаровани е съвсем друг въпрос.

Стрелец

Поведението на околните определено ще повлияе на настроението ви. Не се впечатлявайте от някоя и друга хаотично изпусната груба дума или изненадващ нервен изблик от човек, който „и на мравката път прави“. Едва ли ще се превърне в тенденция, така че запазете спокойствие.

Козирог

Ще получите подкрепа за дейности, свързани с умерен риск, така че проявете инициатива и споделете намеренията си с хора, на които имате доверие. Ако имате някакви любовни недоразумения, днес ще успеете да ги изясните.

Водолей

Ще изникнат допълнителни, непредвидени задачи и няма да имате дори минутка свободно време. Постарайте се да довършите всичко започнато или, ако изисква повече време, да сте наясно докъде сте стигнали и колко още ви остава.

Риби

Ще потърсят мнението ви за изглаждане на конфликт между роднини, с които не се виждате много често. Анализирайте ситуацията, но се постарайте да запазите дистанция. Отделете време за любимия човек, има нужда от вниманието ви.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари