IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Хороскопът ви за 15 декември

15 декември 2017 06 40

Какво вещаят звездите за днешния ден

Снимка: Istock

Снимка: Istock

Астрологията е наука, която изучава взаимодействието между Слънцето, Луната и останалите планети и отражението им върху живота, хората и причините за събитията, случващи се на Земята. Астрологът вижда тези аспекти и ги анализира.

Всеки ден в Tialoto.bg ще ви предлагаме хороскоп, изготвен от астролога Петя Георгиева.

Овен

Финансовото ви положение е неустойчиво. Въздържайте се от каквито и да било експерименти във въпросната област. Отношенията с околните може да са доста конфликтни, проявете сдържаност, преценявайте изказванията си.

Телец

Не отстъпвайте на опитите на роднините си да ви манипулират. Придържайте се към принципите си. Ще чуете клюки по свой адрес, не ги коментирайте изобщо.

Близнаци

Опитайте се да овладеете емоциите и се дистанцирайте от конфликтни ситуации преди да ви въвлекат в тях и да ви отредят ролята на Настрадин Ходжа. Не са изключени обективни затруднения при изпълнение на професионалните ви задачи. Избягвайте местата, където има струпване на много хора, особено в тъмната част на денонощието.

Рак

Ще се справите с всичко, което сте си наумили, дори да става дума за доста заплетени ситуации. Не е изключено непредвидено нашествие на роднини. Реагирайте с усмивка, не е желателно да усетят настроението ви.

Лъв

Действайте с умерено темпо, особено ако имате проблеми, свързани със сърдечносъдовата система или високо кръвно налягане. Вземете незабавни мерки, ако усетите леко главоболие, замайване и дезориентация. Едва ли ще е нещо сериозно, но превенцията не е излишна.

Дева

Разсеяни сте и прекалено чувствителни към чужди грижи. Намалете контактите, а с непознати не общувайте изобщо. Съществуват предпоставки за измама, която сте в състояние да избегнете.

Везни

Спазвайте графика си стриктно. Почти през целия ден ще се опитват да отклоняват вниманието ви от основните задължения. Реагирайте с усмивка и се постарайте да игнорирате каквато и да била външна намеса в работата ви.

Скорпион

Ще се случат някои промени в служебния и социалния ви статус. Всъщност, вие отдавна подготвяте условията за тях, но те ще изпреварят очакванията ви. Идеите ви ще получат одобрение и ще стабилизирате позициите си.

Стрелец

Убедителни сте и привлекателни. Ще се справите със затруднение, което някой от известно време ви създава умишлено. А най-хубавото е, че ще успеете веднъж завинаги да отстраните този човек от пътя си.

Козирог

Текущите ви задачи ще са по-малко от обикновено. Отделете време за анализ на постигнатото до момента. Преценете какво сте отложили, по какви причини и дали изобщо си е заслужавало да отделяте сили за въпросната идея.

Водолей

Текущите задачи няма да ви затруднят. Не е изключено да направите изгодна покупка или да получите мил подарък. Личните отношения ще са леко напрегнати, не се опитвайте да изясните причините.

Риби

Не е желателно да предприемате пътуване и да правите скъпи покупки днес. Събитията ще са противоречиви и в по-голямата си част няма да ви харесат. Осигурете си време за почивка и достатъчно сън.

Автор - снимка
Автор на статията:
Александър Попов

КоментариКоментари